NBA Christmas Day: Favoritele la titlu se intalnesc in meci direct! Vezi care sunt cotele pentru castigarea trofeului suprem si cine se lupta pentru distinctia „Most Valuable Player”

Iata-ne ajunsi la capatul primei parti a sezonului 2016/2017 din NBA! Pauza de o zi prilejuita de sarbatoarea Craciunului marcheaza o borna foarte importanta in liga de baschet nord-americana. Acum este momentul cand se trag primele concluzii, se regandesc strategii si se evidentiaza jucatorii si echipele care au excelat.


Golden State Warriors si Cleveland Cavaliers isi continua dominatia! 

cavaliers-vs-warriors-2016-finals


Finalistele ultimelor doua editii din NBA s-au instalat deja in fruntea conferintelor din care fac parte. Campionii en-titre de la Cavaliers ocupa prima pozitie din Est cu .786 puncte (22 de victorii si 6 infrangeri), in timp ce californienii se afla pe locul intai in Vest cu .871 puncte (27 de victorii si 4 infrangeri).

Asa cum este traditia in prima liga de baschet nord-americana, echipele care s-au duelat cu trofeul suprem pe masa in editia precedenta se intalnesc chiar in prima zi de dupa Craciun. Duminica noapte ne asteapta un spectacol pe cinste in care LeBron James si Kyrie Irving primesc vizita Razboinicilor condusi de Steph Curry, Klay Thompson si Kevin Durant.


Pariaza si tu pe NBA! Deschide-ti acum un cont la Unibet si ai gratuit un pariu pana la 250 RON! 


derby21


Russell Westbrook si James Harden, favoriti la castigarea titlului MVP 2017!

russell-westbrook-james-harden-960


Russell Westbrook are un sezon fantastic! Conduce in topul celor mai buni marcatori din NBA (o medie de 31,3 puncte inscrise pe meci) si ocupa pozitia secunda in cel al pasatorilor. De asemenea, a bifat nu mai putin de 13 triple-doubles, egaland totodata recordul lui Michael Jordan ce data din 1989: sapte meciuri consecutive cu peste 10 puncte marcate, 10 pase decisive si 10 recuperari.

James Harden se afla pe prima pozitie in clasamentul assisturilor (11,7 pase decisive pe meci) si pe a cincea in cel al punctelor inscrise. Cu 6 triple-doubles contabilizate pana in prezent si cu o viziune a jocului ce a facut din Houston Rockets una dintre cele mai spectaculoase echipe, „The Beard” are toate motivele sa spere la obtinerea trofeului MVP.


wesa


Christmas day, timpul derby-urilor!

Reluarea campionatului nu ofera doar confruntarea dintre cele mai bune echipe ale momentului din NBA, ci si duelul dintre Clippers si Lakers, echipele care impart, pe modelul SS Lazio si AS Roma, arena „Staples Center” din Los Angeles. De asemenea, ochii vor fi atintiti si asupra partidei dintre New York Knicks si Boston Celtics ce va avea loc in faimoasa arena „Madison Square Garden”.


cucubau21


Sursa foto: http://www.si.com

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu