Vezi cati bani poti castiga daca Elena Udrea se marita cu manechinul Adrian Alexandrov!

Fie ca o simpatizam sau nu, Elena Udrea ramane un subiect fierbinte in Romania. Fostul Ministru al Turismului in Guvernul condus de Emil Boc nu mai are succesul in politica de altadata, insa viata ei personala pare mai roz ca oricand. Dupa ce a divortat de afaceristul Dorin Cocos, celebra blonda a inceput in vara anului trecut o relatie amoroasa cu mai tanarul Adrian Alexandrov. Evenimentul n-a fost ratat nici macar de casele de pariuri, Winmasters oferind o cota foarte atractiva de 2.95 pentru ca cei doi indragostiti sa se casatoreasca!


udreaAu trecut mai bine de 6 luni de cand Elena Udrea si Adrian Alexandrov se afiseaza impreuna la evenimente mondene. Cei doi par sa simta o nevoie acuta de a-si arata dragostea in public, postand foarte des poze tandre pe retelele de socializare.

Daca viata lor intima pare desprinsa din telenovele, nu acelasi lucru se poate spune si despre cea profesionala. Dupa binecunoscutele probleme pe care Elena Udrea le-a avut cu justitia, a venit randul lui Alexandrov. Procesul in care manechinul in varsta de 30 de ani este inculpat pentru „conducerea unui vehicul fara permis de conducere” a ajuns in faza penala la Judecatoria Buftea.


elenaudreanouliubit

Bookmakerii nu cred foarte tare ca relatia celor doi amorezi se va oficializa printr-o casatorie, insa nici nu resping cu tarie aceasta varianta. 2.95 este cota oferita de Winmasters pentru ca Elena Udrea sa se marite cu Don Juanul de Corbeanca, in timp ce refuzul acesteia sau destramarea relatiei are o cota de doar 1.33. Totusi, trebuie sa subliniem fluctuatiile semnificative ale cotelor, cifrele la aparitia acestei oferte fiind: 1.20 NU – 4.00 DA!! 


La Winmasters poti si tu paria pe destinul amoros al Elenei Udrea! Trebuie doar sa-ti deschizi un cont apasand AICI! Nu uita! Ai si un BONUS de 100% pana la 1000RON!

udrea1


Surse photo:

www.cancan.ro | www.ph-online.ro |  www.libertatea.ro | www.evz.ro


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu