A mers pe ”single” in FCSB – CFR si a LOVIT: Castig de 310 milioane!

FCSB – CFR a fost un derby asteptat de toti microbistii romani, dar si de pariori. Iar cei mai inspirati din aceasta ultima categorie, au scos profit frumos din acest joc, incheiat nedecis, scor 0-0.

Pentru unii pariori, duelul din weekend a fost chiar mana cereasca. Exemplul foarte concludent, mai jos. Acest tipster din Bucuresti a mizat ”in forta”, nu mai putin de 10 000 de lei (100 de milioane de lei vechi), pe varianta X final. A avut ceva emotii, dar ce mai conteaza acum. FCSB – CFR Cluj s-a terminat la egalitate, iar pariorul din Bucuresti a incasat un profit net de peste 20 000 de lei. Esteeeeeeeee! Bravo lui!


Daca primul tau pariu plasat este necaștigator, NetBet îți ofera un FREEBET (pariu fara risc) egal cu valoarea mizei plasate. Suma maximă pe care poți s-o primești este de 500 RON sau echivalentul acesteia în moneda ta de joc (EUR, USD, GBP, CAD).

Cum incasez pariul gratuit?

Un simplu pas: Deschide-ti un cont la NetBet accesand acest link! Plaseaza primul tau pariu, la o cota mai mare sau egala cu 1.50.

 


 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu