Actor in iarba » Simularea fara noima cu care Paul Aguilar s-a facut de ras in fata unei echipe submediocre

In istoria recenta a fotbalului modern, simularile au devenit un aspect la ordinea zilei in randul fotbalistilor de top si nu numai, condimentand fara sens cu elemente negative un sport frumos, curat, ce ar trebui sa fie lipsit de astfel de tactici “murdare”. In ciuda dezavantajelor evidente pe care acest gen de tehnici le aduc acestui sport, numarul jucatorilor de fotbal care apeleaza la simulari pentru a obtine avantaje nedrepte in joc este unul din ce in ce mai mare.


Figurant printre amatori

Unul dintre cazurile “actorilor” de pe gazon este cel al lui Paul Aguilar. Actualmente in varsta de 31 de ani, Paul Nicolas Aguilar Rojas, pe numele sau complet, este un fundas de origine mexicana ce evolueaza din vara lui 2011 pentru Club America, in campionatului Mexicului. Desi nu este un nume care ne suna cunoscut, Aguilar a fost si este in continuare un jucator de baza pentru nationala “tricolorului”, bifand 114 prezente pentru reprezentativa Mexicului. Astfel, acesta s-a remarcat in mod negativ in vara lui 2015, in cadrul turneului american CONCACAF Gold Cup, intr-o editie gazduita de catre Statele Unite ale Americii.

Calificata de pe pozitia secunda dintr-o grupa din care mai faceau parte Trinidad & Tobago, Cuba si Guatemala, nationala Mexicului a trecut si de Costa Rica in optimi, in urma reprizelor aditionale de prelungiri. Desi aveau sa castige in cele din urma acest trofeu, “tricolorii” i-au invins cu mari emotii in semifinale pe cei din Panama, partida in care Paul Aguilar si-a facut “numarul”. Primind o minge in flanc de la un coechipier, fundasul dreapta al mexicanilor a scapat initial balonul in afara terenului, lucru sesizat imediat de catre arbitrul asistent, care se afla la doi metri de faza. Dupa oprirea jocului, adversarul cu care Aguilar se afla in duel, Cooper, i-a dat acestuia o palma prieteneasca, aproape insesizabila, in urma careia mexicanul a cazut la pamant ca si secerat, provocand un moment penibil si fara sens.

1.8 milioane de euro este cota de piata a lui Paul Aguilar, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu