Acuzatii in randul oficialilor FIFA!

Secretarul general al FIFA, Jerome Valcke, a fost suspendat dupa ce acesta a fost acuzat de implicarea sa in vanzarea biletelor pentru Cupa Mondiala din Brazilia.

sursa foto: skysports.com

Velcke a fost acuzat anterior de implicare sa intr-o retea care vindea bilete la suprapret pentru a isi rotunji veniturile. Francezul, in varsta de 54 de ani ar fi negat toate acuzatiile, insa FIFA nu a vrut sa riste si a luat preventiv aceasta masura.

Avem si o reactie de la forul international: “FIFA a anuntat astazi ca secretarul sau general, Jerome Valcke a fost eliberat din funtie fara instiintare. Mai mult, FIFA a luat la cunostinta o serie de acuzatii care implica activitatea Secretarului General si a solicitat o ancheta interna a comitetului de etica al institutie.”

Ieri, fostul jucator israelian de fotbal, Benny Alon, a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la Zurich, ca i-a dat bani cash lui Valcke pentru a isi asigura o cota din bilete, pe care le vindea mai departe fanilor la un pret ridicat. Acuzatul a negat orice implicare in acest conflict si numeste acuzatiile aduse ca fiind “fabricate si scandaloase”.

Locul francezului in functia de secretar general, va fi luat temporar de catre Markus Kattner.

Scandalul vine la numai o zi, dupa ce autoritatile elvetiene au acceptat sa-l extradeze in SUA pe Eugenio Figueredo, unul dintre cei sapte oficiali retinuti pentru luare de mita in cazul “Mondial in Qatar”.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu