Adio, dar rămân cu tine?!»» Surpriză de proporții »» Mihai Teja e pe lista lui Gigi Becali »» Cotă incredibilă la pariuri pentru ca FCSB să pornească tot cu Teja la drum în noul campionat!

FCSB a terminat acest sezon competițional pe locul 2, iar Gigi Becali a început căutările pentru noul antrenor principal al echipei.
Latifundiarul din Pipera a digerat cu greu faptul că roș-albaștrii au ratat și în acest sezon titlul, pentru al patrulea an consecutiv și a început să facă ce știe mai bine, respectiv să-i caute înlocuitor lui Mihai Teja.

      Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale

Îl „mișcă” cuvintele lui Teja pe Gigi Becali?

După ultimul meci al FCSB din acest play-off, care s-a încheiat cu victoria de palmares a roș-albaștrilor în fața campioanei CFR Cluj, scor 1-0, Mihai Teja a spus că se desparte cu demnitate de vicecampioană și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Gigi Becali căruia i-a mulțumit că i-a oferit șansa de a pregăti echipa.

„Regret că nu am reuşit să luăm campionatul. Cred că lucrurile mergeau spre bine. În rest, îi mulţumesc domnului Becali că mi-a dat şansa să antrenez echipa la care am jucat când eram copil. Mi s-a îndeplinit un vis. Cred că am făcut şi lucruri bune şi sper ca pe viitor să facă performanţă Steaua, pentru că sunt toate condiţiile necesare”, a declarat Mihai Teja.

Lobby făcut de „Bursuc” pentru Teja lui Gigi Becali!
În plus Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a declarat că din punctul său de vedere cel mai bun antrenor în viitorul sezon pentru FCSB este chiar Mihai Teja, afirmând în apărarea omologului său că a făcut tot ce depinde de el pentru a lua titlul, dar că CFR Cluj a fost mai bună.
Cu toate că a anunțat că nu va mai miza pe Teja, nu ar fi o surpriză ca în perioada imediat următoare Gigi Becali să-i propună acestuia un nou contract.

Teja e deja „călit” cu Becali!
Față de Marius Șumudică, care este contestat de galerie dar și față de Edward Iordănescu, un tehnician în vogă dar care nu va accepta niciodată „stilul” lui Gigi Becali, Mihai Teja este deja „călit” cu tratamentul finanțatorului și are și avantajul de a cunaoște extrem de bine valoare jucătorilor cu care a lucrat înacest an de când i-a luat locul pe bancă lui Nicolae Dică (n.r. tehnician care față de el și-a încheiat cu scandal colaborarea cu Gigi Becali)  și nu ar fi exclus ca tot el să fie pe banca roș-albaștrilor și la startul ediției viitoare a Ligii 1.

25.00 este la Betano cota ca pe banca FCSB în prima etapă a sezonului 2019-2020 să fie Mihai Teja!

Iată cotele oferite de Betano pentru următorul antrenor al FCSB
Edward Iordănescu- cota 1.50
Marius Șumudică- cota 6.00
Devis Mangia- cota 6.00
Cristiano Bergodi- cota 8.00
Walter Zenga- cota 12.00
Ilie Stan- cota 15.00
Mihai Teja- coota 25.00
Nicolae Dică- cota 40.00
Ilie Dumitrescu- cota 50.00
Laurentiu Reghecampf- cota 50.00
Dan Alexa- cota 75.00
Gheorghe Hagi- cota 100

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu