Adrian Mutu a venit „pozitiv” la naționala U21: „Sunt un băiat norocos!”

Adrian Mutu a venit „pozitiv” la naționala U21. Fostul internațional și-a intrat de astăzi în „pâine”, preluând oficial selecționata de tineret a României.


Urmareste pagina noastra de Facebook! 


La conferința de presă în care a fost prezentat, Adrian Mutu a avut o atitudine pozitivă, declarând că pentru el este o mare onoare și responsabilitate să fie selecționerul U21, recunoscând că este un „băiat norocos” având în vedere că a ajuns atât de repede selecționer.

„Sunt un băiat norocos. Este o onoare și o mare responsabilitate pentru mine. Vin după Mirel Rădoi, care a scris istorie la U21, iar acest lucru mă motivează și mai mult. Eu când sunt sub presiune, dau tot ce am mai bun din mine și sper să reușesc și la națională. Presiunea vine având în vedere că selecționata U21 a venit după cea mai mare performanță din istorie. Vreau să ne calificăm la EURO 2021. Nu am niciun mesaj pentru contestatari. E normal să fie critici, nu poți să împaci pe toată lumea. Nu-mi rămâne decât să demonstrez celor care au încredere în mine că nu s-au înșelat!”, a declarat Adrian Mutu.


Abonează-te la canalul nostru de Youtube! Zilnic iti aducem cele mai tari informatii din lumea pariurilor , dar mai ales super pronosticuri de profit, oferite de Dan Bâra, Doru Craciun, Cosmin Cernat, Sabin Pîrvan și redacția Pariuri1x2.ro!


Contestată de o mare parte a lumii fotbalului românesc, mulți susținând că nimic nu l-a recomandat pe fostul internațional să preia naționala de tineret, decizia numirii ca selecționer a lui Adrian Mutu a fost „lămurită” printr-o declarație nefericită a lui Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal afirmând că Adrian Mutu „și-a dorit mult acest post”.

CV-ul de antrenor al lui Adrian Mutu nu este deloc unul spectaculos, care să-l recomande pentru un asemnea post. Până în prezent le-a mai pregătit pe FC Voluntari şi echipa U21 a clubului Al Wahda (Emiratele Arabe Unite).

În schimb, ca jucător, Adrian Mutu are un CV de învidiat. Mutu are 77 de selecţii în tricoul echipei naţionale şi este golgheterul all-time al României, la egalitate cu Gheorghe Hagi, cu 35 de reuşite, iar ca fotbalist a evoluat pentru FC Argeş, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City şi ASA Târgu Mureş.

„Tinererul” României cu Adrian Mutu la timonă  va avea ca obiectiv calificarea la Campionatul European de anul viitor care se va disputa în Ungaria şi Slovenia. Selecționata U21 a României ocupă locul secund în grupă după Danemara, „tricolorii” urmând a juca pe teren propriu pe 31 martie contra liderului.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu