Adrian Ostaficiuc a dat lovitura: Scor exact intuit aseara in Premier League!

cota Colaboratorul proiectului nostru a „citit” perfect duelul Aston Villa – Southampton, ultimul al etapei cu numarul 12 din Premier League. Adrian a oferit la acest meci ca pont de baza „gazedele marcheaza”, insa a completat avancronica disputei cu alte doua pronosticuri.

Adrian a luat apoi in calcul o remiza pe Villa Park, argumentata de faptul ca Southampton nu inregistrasera inca un astfel de rezultat, in acest campionat, pe terenurile adverse. La remiza, cota acordata de agentii urca pana la o valoare de 4.00!

Pariorul nostru nu s-a oprit insa aici. Punand cap la cap cele analizate, Adrian a incheiat prezentarea prin oferirea scorului exact, 1-1. Dupa cum stim, acesta a fost chiar rezultatul final al disputei! Cei ce au ales sa mizeze pe pronosticul colaboratotului nostru, au castigat de 8 ori suma investita!

ASTON VILLA – SOUTHAMPTON, scor final 1-1 (Agbonlahor ’29 – Clyne ’81).

Nu au fost singurele ponturi de top oferite ieri pe pagina noastra de Facebook (Un Pont pe Zi) sau pe siteul pariuri1x2.ro. Mai evidentiem variantele castigatoare „ambele marcheaza” de la Genoa – Palermo si Villa – Southampton, pariul x psg din duelul Granada – Almeria, sau succesul cu 2 goluri inscrise repurtat de Craiova in compania echipei Rapid.

Fara lipsa de modestie, toate aceste ponturi demonstreaza ca in jurul proiectului nostru s-a grupat, asa cum am mai spus, spuma pariorilor din Romania. Va invitam sa ramaneti alaturi de noi, in scopul  cunoscut si declarat: „SA LE LUAM BANII”!

SUCCES, PRIETENI!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu