AFC Champions League: „Gamba Osaka sau Guangzhou Evergrande Taobao?”, aceasta e intrebarea zilei pentru Cosmin Olaroiu!

Echipa de fotbal Al-Ahli Dubai F.C., pregatita de romanul Cosmin Olaroiu, s-a calificat ieri in finala AFC Champions League, varianta asiatica a UEFA Champions League, dupa ce a castigat dramatic, pe teren propriu, returul cu sauditii de la Al-Hilal FC, scor 3-2.

In tur, pe 29 septembrie, pe „King Fahd International Stadium” din Riad, in fata a 53.268 de spectatori, Al-Hilal si Al-Ahli incheiasera la egalitate, 1-1, echipa gazda egaland cu opt minute inainte de final. Al-Ahli pornea astfel cu prima sansa la retur.

Echipa lui Olaroiu a turat motoarele si la pauza avea 2-0, dupa reusitele brazilienilor Lima si Ribeiro. Al-Hilal, formatie pregatita de fostul international grec Giorgos Donis, a egalat imediat dupa pauză, prin brazilienii Aílton si Eduardo. Calificarea formatiei din Emirate a fost adusa in minutul 90+5 de sud-coreeanul Kwon Kyung-won! La 2-2, sauditii erau in finala!

„Pentru mine, calificarea e putin dificila, pentru ca e obtinuta impotriva lui Al-Hilal, si cu un ochi plang, iar cu altul rad”, a declarat imediat dupa meci Olaroiu, care intre 2007 si 2009 a mancat o paine alba la gruparea saudita!

Echipa lui Cosmin Olaroiu va juca astfel finala AFC Champions League, programata tur-retur pe 7 si 21 noiembrie (primul meci acasa). Tehnicianul roman isi va afla azi adversarul. Acesta se va alege intre formatia japoneza Gamba Osaka si chinezii de la Guangzhou Evergrande Taobao.

Gamba – Guangzhou Evergrande se joaca azi de la ora 13.00 (ora Romaniei) pe „Osaka Expo ’70 Stadium” din Suita si va fi arbitrata de australianul Chris Beath. Meciul incepe de la scorul de 2-1 pentru chinezi, acesta fiind scorul inregistrat luna trecuta la Guangzhou.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu