Am aflat pretul lui Lacazette! Barcelona vrea sa-l cumpere pe atacantul lui Arsenal, pentru a-l inlocui pe Luis Suarez

Alexandre Lacazette (27 de ani) este intr-o forma buna si a decis prima mansa a semifinalelor UEFA Europa League, cu o „dubla” inscrisa in poarta Valenciei. Presa engleza speculeaza faptul ca Barcelona va face o oferta pentru varful francez, evaluata la 70 de milioane de lire.

Cotele partidei (888Sport)
Valencia – Arsenal
1.85 3.90 3.95

Ramasa in cursa pentru trofeul UEL, dar iesita din calculele de Champions League in campionat, Arsenal nu s-ar putea opune dorintei jucatorului de a semna cu clubul catalan. Conform The Sunday Express, Barcelona ar oferi 70 de milioane de lire sterline (81 de milioane de euro), avand ca variante si transferurile lui Luka Jovic sau Antoine Griezmann. Managerul Valverde cauta un atacant versatil, rapid si tehnic, care sa se incadreze in stilul de joc blaugrana, in conditiile in care cariera lui Luis Suarez la Barcelona se apropie de final.

Emery nu vrea sa renunte la Lacazette

Mutarea este insa complicata de faptul ca Unai Emery vrea sa-l tina cu orice pret pe Lacazette pe Emirates. Alaturi de Aubameyang, francezul a avut prestatii excelente in acest sezon, justificand in sfarsit suma mare de bani pe care Arsenal i-a platit-o lui Lyon in schimbul sau. Cu 13 goluri si 8 pase decisive in acest sezon de Premier League, Lacazette este pe cale sa ia cea mai importanta decizie din cariera sa, fiind foarte tentat sa se alature catalanilor.

Joi seara, Arsenal joaca in Spania returul semifinalelor UEFA Europa League, iar casele de pariuri ofera cota 3.95 pentru un succes al „tunarilor”. Fara Bellerin, Holding, Suarez si Welbeck, englezii spera sa apere cu succes avantajul luat in tur, cand s-au impus cu 3-1.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu