Aguero, pe urmele lui Lewandowski: Un gol la 4 minute pentru Kun! (Video)

Sergio „Kun” Aguero a reusit o performanta incredibila in partida Manchester City – Newcastle. Argentinianul a marcat de 5 ori intr-un interval de 20 de minute, un record personal asemanator cu cel reusit de Lewandowski in disputa Bayern Munchen – Wolsburg.

Aguero a marcat primul gol in minutul 42, la scorul de 0-1. Apoi nu s-a mai oprit pana in minutul 62, cand a parafat si rezultatul final. Intre cele 5 goluri ale lui Aguero s-a interpus si reusita lui de Bruyne din minutul 54.

Manchester City a ajuns astfel la 18 meciuri de campionat consecutive fara infrangere in fata lui Newcastle, din care 16 castigate! Contra nicio altei echipe din Premier League, City nu are o serie atat de lunga de rezultate pozitive.

Dupa acest rezultat, Manchester City a redeveni lider al clasamentului din Premier League, cu 18 puncte adunate in 8 etape si golaveraj 19-7. Totusi, „cetatenii” pot fi din nou detronati de rivala United, insa doar daca trupa lui van Gaal, cu 16 puncte castigate, reuseste sa se impuna astazi, pe Emirates, in derby-ul cu Arsenal.

 


“Socul” rundei din Premier League se joaca pe Emirates: Azi e Arsenal – Manchester United!

Everton – Liverpool: Merseyside Derby se joaca pe Goodison Park !

 


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu