Ai cotele si BONUSUL Netbet pentru a paria pe Steaua – Timisoara: Campioana vrea revansa!

Detinatoare a trofeului, Steaua ataca maine seara, accederea in semifinalele Cupei Ligii Adeplast. Adversara ii va fi ACS Poli Timisoara, grupare in fata careia trupa lui Radoi are o revansa de luat!

Cele doua s-au intalnit ultima oara acum o luna, pe malul Begai, in turul stagiunii de Liga 1. Succesul i-a revenit gruparii gazda, cu un unic gol al partidei inscris de spaniolul Javi Hernandez, in minutul 88. Steaua vrea acum revansa, una pe care , conform bookmakerilor, Chipciu si compania si-o vor lua. 1.44 e la Netbet cota variantei 1 solist.

s1

 

 

Trebuie sa tinem insa cont si de faptul ca Radoi ar putea fi tentat sa nu joaca cu primul 11 in acest duel. Aceasta cu atat mai mult cu cat 3 din elevii sai, Chipciu, Adi Popa si Paul Papp. Cu siguranta ce acestia vor primi cateva zile in plus de odihna. Profita Timisoara? 1.52 au cota oaspetii pentru o victorie cu handicap +2.

s2

La o cota de 1.68 se poate miza pe cel putin 2 reusite ale stelistilor. Dupa infrangerea de la Timisoara, Steaua a bifat 4 victorii legate, cele cu Concordia, Iasi si FC Voluntari, plus U.Cluj, in Cupa Romaniei. Doar in meciul contra „sepcilor rosii” Steaua nu a reusit sa inscrie 2 sau mai multe goluri.

s3

1.37 are cota Steaua sa marcheze prima. Cei ce pariaza la Netbet pe o deschidere de scor realizata de oaspeti, prind o cota imensa, 3.35! 1.95 are cota pariul sub 2.5 goluri, cu o cota de 1.83 oferita pariului opus.

s4

Contand pentru sferturile de finala ale Cupei Ligii Romaniei, partida Steaua – ACS Poli Timisoara se joaca joi seara, incepand cu ora 21:00. Meciul este televizat pe DigiSport, DolceSport si Look TV.


 

La NetBet ghinionul e castigator!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu