Ai fost ieri cu noi? Festival de ponturi castigatoare si cote imense!

PonturiPonturi, Ponturi, Ponturi! Inca o zi extrem de reusita pe pagina noastra de Facebook, Un Pont pe Zi, dar si pe site-ul Pariuri1x2.ro !

Biletul de cota 2 s-a dovedit a fi inca o data castigator, la fel ca si majoritatea propunerilor pentru combo, in frunte cu victoria lui Seppi in fata lui Haase, precum si golul inscris de Villarreal la Barcelona. Ponturile au venit de la Florin „Freddy Krueger”.

Nu au fost insa singurele sugestii care v-au adus banuti in portofel. Am fost full house pe Anglia, acolo unde s-au intuit corect deznodamintele confruntarilor Chelsea – Everton, Manchester United – Burnley, Stoke – Manchester City si Cr.Palace – Newcastle. La meciul de pe Old Trafford, Marius Paun ne-a spus clar ca „dracii rosii” se vor impune, insa si Burnley la reusi sa inscrie. Jocul lui City a fost analizat de Cristian Navoli, acesta indicand varianta 2 si City inscrie peste 1.5 goluri. La Cr.Palace – Newcastle, un pont „cuminte” – oaspetii inscriu – dar si unul bomba: SCOR CORECT 1-1! 6.50 a fost cota pariului!

Pentru ca tot suntem la capitolul „bombe”, trebuie evidentiat si pronosticul lui Cristian Lovin la meciul Rijeka – Lokomotiva Zagreb: ambele marcheaza in repriza secunda, cota 3.30!
Am avut o idee de pariu si din Championship. Cu un antrenor nou, Nottingham Forrest a trecut la pas de Wigan: scor 3-0!
Csaba Zsolt a mers pe mana echipei HCM Baia Mare, in meciul de acasa cu Corona Brasov. Liderele la zi ale campionatului s-au impus la 4 goluri.

Pe pagina de Facebook, au fost mai multe propuneri. Printre acestea, un biletel „scurt” si castigator, compus din goluri marcate de Chievo (1-0 la Parma) si Newcastle (1-1 la Palace).

Va invitam sa ramaneti si in urmatoarele zile alaturi de site-ul nostru, mai ales ca urmeaza un weekend ce va abunda in ponturi si avancronici de calitate!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu