Ai pariat pe castigatorul Survivor 2022? Favoritul principal are cota 6.00 la Betano!

Ionut Popa, tanarul pasionat de sport si tatuaje, este marele favorit la Survivor 2022! Agentia Betano il coteaza cu 6.00 sa castige premiul, fiind urmat de Emil Rengle si Alexandru Nedelcu (ambii cota 7.00).

Dupa doua sezoane la Kanal D, Survivor Romania s-a mutat la PRO TV, iar prezentatorul Daniel Pavel si-a reluat rolul si la noua televiziune. Daca Elena Ionescu a castigat primul sezon (250.000 RON), al doilea a fost adjudecat de Zanni (50.000 EURO). In 2022, premiul a fost anuntat si este in valoare de 100.000 EURO!

Initial, din echipa Faimoșilor la Survivor Romania 2022 au facut parte: CRBL, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac. In echipa Razboinicilor au intrat la inceput: Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Panescu – antreprenor, Ionut Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Stefania Stefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Craciunescu – curier.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Potrivit bookmakerilor de la Betano, „razboinicul” Ionut Popa este marele favorit al competitiei din Republica Dominicana, cu o cota de 6.00. Tanarul de 33 ani, bucurestean, este pasionat de sport si tatuaje, fiind antrenor personal. De asemenea, Ionut are un baiat. Pe locul 2 in lista favoritilor il gasim pe Emil Rengle (cota 7.00), compozitor, coregraf, dansator, regizor si solist. Tot cu o cota de 7.00 este recompensat si Alexandru Nedelcu, de profesie fotbalist. Top 5 in lista favoritilor se incheie cu Radu Itu – un creator de palarii cunoscut in Romania, respectiv TJ Miles – influencer pe retelele de socializare (ambii listati de Betano cu cota 8.00).

Acceseaza acum bonusul de 500 lei oferit de Betano noilor clienti si pariaza pe favoritul tau!

Cine va castiga Survivor Romania 2022?

Ionut Popa – cota 6.00
Emil Rengle – cota 7.00
Alexandru Nedelcu – cota 7.00
Radu Itu – cota 8.00
TJ Miles – cota 8.00

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 5 1


Lasa un comentariu