Ai pariat pe Daniil Medvedev la Miami? Cota 1.50 ca favoritul principal sa ajunga in finala!

Miercuri si joi se disputa sferturile de finala ale tabloului masculin de la Miami, iar acum poti paria pe cine crezi ca se califica in ultimul act!

Urmărește evenimentele pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Favoritul principal de la Miami este Daniil Medvedev, nimeni altul decat actualul numar 2 in clasamentul ATP. Rusul si-a insirat adversarii si va juca in aceasta noapte in sferturile de finala cu Roberto Bautista-Agut. Medvedev are in acest moment cota 1.50 sa ajunga in finala de la Miami, un turneu unde a mai evoluat in doua randuri. In 2018, Daniil parasea intrecerea in turul secund, invins de Alexander Zverev, iar in 2019 a cedat in doua seturi cu Roger Federer in optimi de finala. La editia din acest an, Medvedev a cedat un singur set pe parcurs, in victoriile obtinut cu Yen-Hsun Lu, Alexei Popyrin si Francis Tiafoe.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Favoritii 2 si 4, Stefanos Tsitsipas si Andrey Rublev sunt urmatorii in lista favoritilor pentru finala, avand cotele 2.05 si 2.35. Daca Tsitsipas a fost eliminat in optimi la editia din 2019, Rublev nu a trecut niciodata de turul al treilea. In sferturile de finala, grecul joaca impotriva lui Hubert Hurkacz, iar rusul il ia in primire pe Sebastian Korda, revelatia turneului. Al patrulea favorit in lista pariurilor este Jannik Sinner, cotat cu 4.00 de Betano. Italianul de 19 ani a castigat deja in primul titlu ATP in 2021 (la Great Ocean Road Open) si inregistreaza un progres furtunos, urmand a juca diseara cu Alexander Bublik, „bombardierul” din Kazakhstan.

Se califica in finala  – Pariaza la Betano!

Daniil Medvedev – cota 1.50
Andrey Rublev – cota 2.05
Stefanos Tsitsipas – cota 2.35
Jannik Sinner – cota 4.00


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu