AICI, ponturi pentru meciurile zilei in Liga 1: Vezi cum poti paria gratuit pe Botosani – Concordia si Dinamo – Sepsi!

Runda cu numarul 7 din Liga 1 programeaza astazi ultimele doua partide. La Botosani, ocupanta pozitiei a 4-a da piept cu penultima clasata, Concordia Chiajna. Formatia lui Costel Enache are prima sansa la victorie in meciul care va incepe la ora 18:30. Atentie, insa, la problemele ofensive ale gazdelor, care, dupa plecarea lui Golofca, nu vor conta nici pe Fulop, iesit din circuit pentru 6 luni, dupa accidentarea din meciul cu Craiova. 

Runda se incheie la Bucuresti. Dinamo primeste vizita lui Sepsi, nou promovata cu un parcurs extrem de slab in primele 3 deplasari ale stagiunii: 3 meciuri, 3 esecuri, golaveraj 2-8! Cum era de asteptat, bookmakerii ofera o cota extrem de scazuta pentru varianta 1 solist. La NetBet, aceasta are o valoare de 1.27.

Ca de obicei, redactorii www.pariuri1x2.ro au pregatit avancronici cu cele mai bune informatii si ponturi pentru cele doua confruntari. Mai mult, iti prezentam si o varianta prin care poti paria absolut gratuit pe disputele amintite. Castiga cu NetBet un FREEBET la primul pariu eligibil plasat de pe mobil! 

Cum poti intra in posesia FreeBet-ului:

1Accesează contul tau NetBet și înscrie-te folosind butonul din promotia Joacă pe mobil și ai 40 RON GRATUIT la primul pariu plasat!

2Plasează un pariu de minim 40 RON de pe mobil, pe orice tip de eveniment sportiv, cu cotă minimă 1.60;

1Freebetul va fi creditat în contul tău de jucător, în 24 de ore de la stabilirea pariului plasat!


Pronosticuri Liga 1 >>

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu