Ajax-Rapid Viena: „Lancierii” pornesc ca favoriti

Ajax-Amsterdam-vs-Rapid-WienIncepand cu ora 21:15, Ajax primeste vizita austriecilor de la Rapid Viena, intr-un meci in care „lancierii” nu au voie sa piarda, pentru a-si asigura prezenta in play-off. Dupa ce in tur am avut parte de un recital de goluri, meciul fiind incheiat cu scorul de 2-2, astazi putem asista din nou la un meci spectaculos.

 

AJAX

In ciuda faptului ca au primit doua goluri, gazda din aceasta seara ramane favorita. Olandezii au facut un meci bun in tur, jocul lor fiind mai bun in prima parte a partidei, atunci cand au reusit sa deschida scorul prin Klaassen, in minutul 25, tot el fiind cel care a dublat avantajul, dupa 18 minute. Lucrurile erau clare la pauza, Ajax era cu un pas in turul urmator, doar ca in repriza a doua jocul lor nu semana cu cel din prima repriza, fiind egalati si cu un om in plus inca din minutul 59. Baietii lui Frank de Boer nu isi fac griji pentru campionat, fiind sanse foarte mari ca partida cu AZ Alkmaar sa nu se joace, deci vor fi concentrati pe meciul din seara aceasta.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

RAPID VIENA

Daca Ajax are destula experienta in Champions League, in tabara austriecilor lucrurile nu stau la fel, reusind doar doua calificari in grupe, in editia 1996-1997 si 2005-2006. Totusi, in tur, baietii lui Zoran Barisic au aratat dorinta, reusind sa intoarca de la 0-2 si cu un om in minus. „Alb-verzii” au ratat titlul de campioni sezonul trecut, terminand pe locul 2, la 6 puncte in spatele celor de la Red Bull Salzburg, ceea ce face ca traseul lor spre calificarea in grupe sa fie mai greu, avand de infruntat echipe mai bine clasate, precum Ajax, spre deosebire de Malmo, adversara actualilor campioni. Rapid Viena a pornit cu dreptul in aceasta editie de campionat, reusind o victorie chiar pe terenul celei amintite mai sus, de aceea ne gandim ca austriecii pot fi intr-o forma mai buna, mai ales ca au un plus la moral.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

INFO:

-La Rapid Viena Stefan Schwab va lipsi datorita cartonasului rosu primit in tur, Srdjan Grahovac fiind potentialul inlocuitor. Tanarul jucator a fost introdus imediat dupa eliminare cu scopul de a „umple” golul lasat;

-In tabara gazdelor, Yaya Sanogo, jucator imprumutat de la Arsenal, are sanse mari sa inceapa acest meci ca titular;

 

ECHIPELE PROBABILE:

Ajax: Cillessen, Tete, Veltman, Riedewald, Dijks, Gudelj, Klaassen, Bazoer, El Ghazi, Sanogo, Sinkgraven

Rapid Viena: Novota, Auer, M.Hofmann, Sonnleitner, Stangl, Petsos, Grahovac, Schobesberger, S.Hofmann, Kainz, Beric

 

PONT: 1 solist

DE INCERCAT: Ajax castiga la fix un gol diferenta

 

Biletul Zilei ! Vezi propunerile de azi !

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu