Al Ahly – Smousha, Egipt Premier League.

download

Partida in care conteaza doar palmaresul, oricare alt rezultat nu poate schimba soarta uneia sau alteia. Gazdele vicecampioane, oaspetii pe zece.

 

 

sursa foto: kingfut.com

Al Ahly vs Smouha Egipt Premier league programeaza astazi un duel dezechilibrat, avind ca protagoniste pe Al Ahly ( ce se afla intr-o forma buna cistigand ultimele 5 meciuri oficiale ) si pe Smouha ( ce vine dupa 5 infringeri in ultimele 6 meciuri jucate in campionat. Al Ahly ocupa locul secund cu 77 puncte, aflindu-se la 6 puncte in spatele liderului Zamalek.

 

Gazdele acestui meci au disputat 17 meciuri pe teren propriu in acest sezon din care au cistigat 12, iar 2 meciuri s-au incheiat cu victoria oaspetilor. Smouha se afla pe locul 10 in aceasta editie de campionat, avand 50 puncte cu doua lungime in spatele lui El Gaish. Oaspeti acestui meci se afla pe locul 15 in meciurile jucate in deplasare, cistigand doar 4 din 18 meciuri. Pont: Al Ahly are sanse mare sa se impuna in aceasta seara, dar nu va avea o misiune facila; avand in vedere eficienta defensivei lui SmouhA si dorintei de a depasi pe pe ocupanta locului 9 l Gaish. Anticipez un meci greu pentru gazde, dar in final cred ca vor obtine cele 3 puncte>

Pronosticul meu pentru aceasta partida este x/1, pentru o cota de 4.10 oferita de Unibet.

(Alex Alexandroaia)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu