Avem cotele pentru prezidentiale: Iohhanis, favorit la un nou mandat! Dancila si Barna, egali la pariuri in lupta pentru Cotroceni!

In data de 10 noiembrie romanii vor iesi la vot pentru alegerile prezidentiale, atunci cand este programat primul tur de scrutin (in diaspora data primului scrutin este programata intre 8 si 10 noimbrie). De asemenea, in cazul unui tur secund, acesta va fi organizat in 24 noiembrie 2018.

Casele de pariuri nu au asteptat mult timp si deja au lisat o lista cu primele cote! Astfel, acum poti paria pe favoritul tau pentru fotoliul de la Cotroceni!


Pariaza la eFortuna! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Cote principale – Alegeri prezidentiale 2019

Actualul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis este cotat drept principalul favorit al alegerilor. eFortuna listeaza victoria acestuia cu 1.30. In imediata apropiere se afla Viorica Dancila, candidata PSD,  si Dan Barna, candidatul USR+, ambii primind o cota de 3.50. Cei ce isi doresc sa parieze pe surprize colosale, isi pot indrepta atentia catre actorul Mircea Diaconu – cota 80.00, Theodor Paleologu – cota 100.00 sau Kelemen Hunor – cota 250.00. In cazul in care doriti sa pariati pe oricare dintre candidati, casa de pariuri eFortuna vine cu o oferta speciala pentru toti jucatorii care isi deschid acum un cont. Daca esti jucator nou la eFortuna, ai bonus de bun venit în valoare de până la 500 de lei.

Nota: Pana in prezent BEC (Biroul Electoral Central) a validat candidaturile candidatilor Klaus Iohannis, Viorica Dancila, Dan Barna, Mircea Diaconu, Theodor Paleologu, Kelemen Hunor si Viorel Catarama.

Cine sunt principalii candidati ai alegerilor prezidentiale?

Klaus Iohannis: Acesta s-a nascut la Sibiu in 1959, oras al carui primar a fost desemnat incepand cu anul 2000. Inainte de a-si incepe cariera politica la nivel national, acesta a fost ales de catre sibieni pentru nu mai putin de patru mandate de primar. In fiecare mandat a fost candidat din partea partidului Formul Democrat al Germanilor din Romania. Actualul presedinte s-a inscris in PNL in 2013, iar in 2014 a fost ales drept candidat pentru alegerile prezidentiale de uniunea partidelor PNL si PDL. De asemenea, mentionam faptul ca in ciuda tuturor asteptarilor acest l-a invins in 2014 pe Victor Ponta in turul secund cu un procentaj de 54,43%. Pentru a contura o idee mai clara asupra surprizei de atunci, subliniem faptul ca victoria acestuia era cotata la momentul respectiv cu 4.33!

Viorica Dancila: Aceasta s-a nascut la Rosiorii de Vede in 1963. In prezent, este premierul Romaniei si se poate mandri cu faptul ca a fost prima femeie din istoria tarii noastre aflate pe pozitia de prim-ministru. Aceasta a adevarat la PSD inca din 1996 si a fost consilier local si judetean pana in 2009, cand a devenit europarlamentar.

Dan Barna: Acesta s-a nascut la Sibiu in 1975, fiind cel mai tanar dintre candidatii principali la prezidentiale. Studiile acestuia sunt de invidiat, acesta fiind licentiat in Drept la Bucuresti, format la Institutul de Drept din Roma. Din 2017 este presedintele Uniunii Salvati Romania. Acesta este candidatul oficial din partea USR+Plus din 21 iulie. Pntru funcita de premier Dan Barna l-a validat pe Dacian Ciolos.


Cum obtii bonusul eFortuna?

Iti poti incasa bonusul in doar cateva minute, urmand pasii simpli de mai jos:

1. Deschide-ti un cont utilizand acest link.
2. Fa o depunere in maximum 3 zile si primesti 100% pana la maximum 500 lei!
3. Activeaza bonusul.
4. Pariaza si castiga!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 4 0


Lasa un comentariu