Alexander Zverev arunca BOMBA! „Cred ca am jucat cu Coronavirus la Australian Open!”

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
1 0

Tenismenul german Alexander Zverev a facut o serie de dezvaluiri interesante privind starea in care s-a aflat la Australian Open, dupa ce a vizitat China in luna decembrie.

Sursa foto: Facebook

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Urmareste pagina noastra de Facebook!

Alexander Zverev, 22 de ani, actualmente pe locul 7 in clasamentul ATP, suspecteaza ca a fost infectat cu Coronavirus in timpul vizitei din China. Tenismenul s-a aflat in 28 decembrie alaturi de logodnica sa de origine romana, Brenda Patea, in Guangzhou. Ambii s-au simtit foarte rau dupa, iar simptomele s-au mentinut si in timpul primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. In ciuda acestor probleme, Zverev a bifat cel mai bun rezultat al sau intr-un astfel de turneu, accederea in semifinale.

Alexander Zverev a ajuns in semifinale la Australian Open 2020

„Eu şi logodnica mea Brenda am fost în China pe 28 decembrie. M-am simţit foarte rău în zilele care au urmat. Nu vă puteţi imagina de câte ori am tuşit în timpul lunii petrecute în Australia. Am avut febră timp de două sau trei zile şi am avut o tuse seacă mult timp. Brenda a avut, la rândul ei, aceleaşi simptome.” a declarat „Sascha” pentru presa germana.

„Nu am ştiut despre ce este vorba, însă acum, după mai multe luni, văzând situaţia actuală, sunt convins că puteam fi infectaţi cu coronavirus. Nu spun că am fi fost 100%, mai ales că rezultatele mele din Australia au fost bune, însă bănuielile rămân.” a adaugat tenismenul.

„Situaţia este suficient de complicată pentru mine, pentru că am jucat foarte rău în 2019 şi mi-am apărat cu greu punctele în lunile următoare. Acum, din cauza acestei întreruperi şi a îngheţării punctelor, am rămas pe locul al şaptelea. Aveam multe opţiuni să termin anul în top 5, dar situaţia asta m-a penalizat şi trebuie să aştept alte câteva luni pentru a-mi relua obiectivului. Deşi în 2020 nu am prea multe opţiuni.” a incheiat Zverev.

Daca se va disputa competitia, Alexander Zverev are cota 17.00 sa castige US Open 2020! Pariaza pontul la Betano!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu