VIDEO: Alexandru Maxim a inscris din nou! Stuttgart face inca un pas spre revenirea in Bundesliga!

alexandru maxim

Luni, de la 21:15, Stuttgart a disputat un meci foarte important, impotriva unei alte echipe ce se lupta pentru promovare. Alexandru Maxim a deschis scorul!


Mercedes-Benz Arena, din Stuttgart a gazduit meciul lui VfB cu Union Berlin. Inaintea disputarii partidei, Stuttgart era la egalitate de puncte cu Braunschweig si Hannover. Cele trei ocupau podiumul in Zweite, cu cate 57 de puncte. Union Berlin era pe locul patru in clasament, avand cu trei puncte mai putin. O victorie pentru oaspeti ar fi adus primele patru clasate la egalitate de puncte.

In minutul 29 al meciului, Alexandru Maxim a executat perfect o lovitura libera si a reusit deschiderea scorului. A fost al patrulea gol marcat in liga in acest sezon de decarul lui Stuttgart.

Patru minute mai tarziu, Simon Terodde, golgheterul lui Stuttgart, inscria pentru 2-0. El este si cel mai bun marcator din Zweite Bundesliga, ajungand cu reusita din aceasta seara la borna 20. Stuttgart a intrat la cabine cu acest avantaj de doua goluri, intr-o situatie excelenta pentru a se distanta la trei puncte de urmaritoare.

ACTUALIZARE:

Partida s-a incheiat cu scorul de 3-1 in favoarea lui Stuttgart.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu