All Star Game: Vezi pe cine au ales LeBron si Giannis!

All Star Game-ul din NBA aduce si in acest an un duel intre echipele lui LeBron James si Giannis Antetokounmpo. Cei doi capitani si-au ales loturile pe care vor conta si, la prima vedere, starul celor de la LA Lakers pare sa fi fost mult mai inspirat.


In All Star Game-ul din 2019 s-a disputat primul duel intre echipele lui LeBron James si Giannis Antetokounmpo. Starul celor de la Lakers a avut castig de cauza, echipa sa reusind sa se impuna cu scorul de 178 la 164. Desi „The Greek Freak” a fost cel mai bun marcator, cu 38 de puncte si 11 recuperari, MVP-ul partidei a fost Kevin Durant, de la echipa lui LeBron, care a marcat 31 de puncte.

Team LeBron s-a impus si in All Star Game-ul din 2018, atunci cand a intalnit echipa lui Stephen Curry.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Daca strategia lui LeBron pentru acest duel a fost una simpla, cat mai multe staruri, Antetokounmpo a preferat sa mearga pe forta. De asemenea, acesta a facut o gluma in momentul in care s-au ales ultimii jucatori pentru echipele de start. James Harden a ramas printre ultimele variante, iar starul din Grecia l-a evitat, argumentand prin faptul ca isi doreste in echipa sa pe cineva care sa paseze, preferand astfel sa mearga pe mana lui Kemba Walker si a lui Trae Young. Giannis nu l-a ratat nici pe colegul sau de la Milwaukee Bucks, Khris Middleton, dar nici pe campionul en-titre din NBA, Kyle Lowry.

LeBron James a produs ceva discutii dupa ce a ales sa il aduca in echipa sa pe Kawhi Leonard. Cei doi sunt considerati ca fiind rivali directi in lupta pentru titlu din acest sezon. Totusi, „The King” a decis sa treaca cu vederea acest aspect si aduca langa el cel mai bun jucator din tabara principalei rivale pentru titlu, la fel cum s-a intamplat si in 2019, atunci cand l-a selectat pe Kevin Durant.

All Star Game-ul din 2020 va avea loc duminica, nu inainte de ora 03:00, in Chicago.


Loturi All Star Game 2020

Team LeBron:  LeBron James (capitan, LA Lakers), James Harden (Houston Rockets), Kawhi Leonard (LA Clippers), Luka Doncic (Dallas Mavericks), Anthony Davis (LA Lakers), Devin Booker (Phoenix Suns), Chris Paul (Oklahoma City Thunder), Nikola Jokic (Denver Nuggets), Ben Simmons (Philadelphia 76ers), Domantas Sabonis (Indiana Pacers), Jayson Tatum (Boston Celtics), Russell Westbrook (Houston Rockets);

Team Giannis: ∗ Giannis Antetokounmpo (capitan, Milwaukee Bucks), ∗ Joel Embiid (Philadelphia 76ers), Pascal Siakam (Toronto Raptors), Kemba Walker (Boston Celtics), Trae Young (Atlanta Hawks), Bam Adebayo (Miami Heat), Brandon Ingram (New Orleans Pelicans), Donovan Mitchell (Utah Jazz), Jimmy Butler (Miami Heat), Rudy Gobert (Utah Jazz), Kyle Lowry (Toronto Raptors), Khris Middleton (Milwaukee Bucks);



Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Urmareste pagina noastra de Facebook!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu