ANALIZĂ PARIURI1X2.RO: FCSB vs Viitorul, lupta pentru titlu în Liga 1! Vezi şansele fiecărei competitoare din play-off să câştige titlul

Rezultatele înregistrate în prima parte a play-off-ului au schimbat mult cotele privind şanşele la titlu ale fiecărei participante. WWW.PARIURI1X2.RO prefaţează returul cu o analiză în care sunt prezentate plusurile şi minusurile celor 6 competitoare în lupta pentru câştigarea campionatului.

FCSB, principala favorită!

Deşi a terminat sezonul regulat în spatele celor de la Viitorul, gruparea antrenată de Laurenţiu Reghecampf a avut un parcurs foarte bun în primele 5 jocuri din play-off, cu 4 victorii şi o singură înfângere, rezultate în urma cărora a trecut în fruntea clasamentului.

Principalul criteriu care a făcut diferenţa a ţinut de calitatea lotului. Astfel, contra CFR-ului, primul gol a fost marcat de Gnohere, intrat după pauză. De asemenea, Boldrin a venit de pe bancă şi a înscris golul decisiv cu Dinamo, apoi acelaşi Gnohere a adus 3 puncte din deplasarea de la Severin.

În plus, deşi au fost criticaţi la începutul anului, fizic stau tot mai bine de la meci la meci, iar asta ar putea fi o altă cheie decisivă în lupta pentru titlu.

Aşadar, lotul, forma fizică şi…experienţa, ultima lipsind din tabăra principalei rivale, Viitorul.

La minusuri, două deplasări foarte grele, la Cluj şi cu Dinamo. Legat de formaţia „alb-roşie”, există un precedent, episodul din 2008, încă viu în minţile fanilor stelişti (Dinamo-Steaua 2-1, titlu a mers în Gruia).

Liga 1 – etapa a 6-a din Play-off/Play-out – Cote Netbet
Pachet-BONUS de exceptie propus de NetBet: 1500 ron GRATUITI pentru ponturile tale!  

liga 1 etapa

1.40 este la Unibet cota pentru un titlu cucerit de FCSB

Viitorul, fără presiune!

Întrebat zilele trecute dacă va regreta în cazul în care nu va termina pe locul 1, Hagi a ezitat un moment, apoi a dat un răspuns cât se poate de clar: „nu am presiune, dar sunt crescut să ocup locul 1!”.

Aşadar, Viitorul nu va ceda, iar atuurile sale ţin de faptul că practică un fotbal productiv, cu o posesie direcţionată mai mereu spre poarta adversă. Totodată, privind lotul, stau bine dpdv numeric, un avantaj de care nu se pot bucura cei de la Dinamo, CS U ori Astra.

Tot lotul ne dă şi principalul minus, experienţa, cea de care vorbeam în cazul FCSB-ului. Adăugăm aici şi  meciul decisiv, cu dobrogenii în postura de vizitatori.

Pronostic: şansa a 2-a la titlu, dar siguri de podium!

3.00 are cota Viitorul la titlu. Cota 1.20 este propusa pentru un finis al echipei lui Hagi pe locurile 1-2.

Dinamo, încă „New Dinamo”!

Două victorii importante, 2-0 cu CFR şi 2-1 la Giurgiu, au adus Dinamo pe podium, cu cea mai bună cotă de a se clasa pe treapta a 3-a. Ar fi cea mai bună poziţionare din 2009!

Despre titlu? Doar un vis!

Contra a găsit o formulă de echipă, a rezolvat (în mare) şi problemele din defensivă, dar toate acestea nu pot acoperi valoarea lotului, valoare care şi-a arătat limitele în momentele cheie.

CFR Cluj, totul ţine de Miriuţă!

Clujenii au impresionat prin forţa ofensivă, cele mai multe goluri marcate, prin agresivitatea pozitivă de la centrul terenului şi printr-o apărare sigură (cu cele mai puţine greşeli personale). În acelaşi timp, trupa din Gruia a fost „capabilă” să piardă „acasă” în sezonul regulat cu Pandurii, să scoată doar un punct din ultimele două jocuri, să renunţe la a se mai baza pe Ruiz, pe Bud. Pe scurt, lipsa motivării în momente cheie, decizii greu de înţeles sau greu de explicat de către Miriuţă.

Pronostic: şanse aproape nule la titlu. Luptă directă cu Dinamo pentru podium.

26 – aceasta este cotatia oferita de Unibet echipelor CFR si Dinamo pentru castigarea campionatului. La aceeasi agentie, CFR are cota 1.90 sa incheie sezonul in top 3, iar Dinamo 2.00. 

Ultimele două clasate din play-off, CS U, cu mari probleme de lot, şi Astra, cu jucători şi antrenor plecaţi cu gândurile spre alte zări, par a fi pierdut lupta cu primele 4, şansele lor de a salva sezonul ţinând doar de Cupa României. Ar mai fi doar câteva obiective personale în campionat, gen victoria lui Şumudică în faţa FCSB-ului ori un meci mare făcut de Ivan cu o grupare bucureşteană.

Craiova are cota 2.50 la Unibet sa inchie campionatul pe podium. Cota Astrei este 3.00 
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu