Analiza rundei a 8-a din Liga 1: Care sunt in opinia ta solistii?

Premergator etapei, Astra este lider in Liga 1, cu 14 puncte acumulate. Pe locurile 2 si 3, la egalitate de 13 puncte, Dinamo si Viitorul. Pe pozitiile de play-off se mai claseaza acum, in ordine, CSMS Iasi (11 puncte), Tg.Mures (10) si Steaua (10).

Pe ultimele doua locuri, Petrolul si FC Voluntari. Ploiestenii au un singur punct, insa, la fel ca si CFR Cluj,  formatia a fost a fost penalizata cu 6 puncte. CFR este deja pe locul 8, cu 3 victorii si 3 remize in 7 etape si daca nu ar fi existat aceasta depunctare, clujenii se aflau acum pe locul 4.

Liga 1, etapa a 8-a: Meciurile de vineri

Runda debuteaza astazi, la ora 18:30, cu infruntarea dintre Tg.Mures si FC Voluntari. Este o partida in care vicecampioana va incerca sa puna capat seriei de 4 meciuri fara victorie. Oaspetii, penultimii in Liga 1, sunt fara victorie in acest sezon!

De la ora 21:00 se joaca Viitorul – ACS Poli. La prima vedere, pare greu de crezut ca nou-promovata va reusi sa plece cu toate cele 3 puncte de pe terenul celei de-a 3-a clasate. Atentie insa, timisorenii vin dupa doua evolutii decente si tot atatea remize contabilizate unor echipe importante ale Ligii 1, Tg.Mures si Craiova.

Liga 1, etapa a 8-a: Meciurile de sambata

In primul meci al zilei de sambata, Botosaniul cauta al doua victorie din sezon, acasa, cu Pandurii. Este deja presiune in vestiarul moldovenilor, conducerea fiind total nemultumita de startul slab de sezon al echipei, acesta in ciuda investitiilor in lot realizate in vara.

Un prim derby al rundei avem sambata, de la ora 21:00. Dinamo nu doar ca va incerca sa ramana neinvinsa in acest campionat, ci va cauta toate cele 3 puncte ale meciului de acasa cu Petrolul, succes ce ar readuce-o, cel putin pana la partida Astrei, pe locul 1 al clasamentului.

Liga 1, etapa a 8-a: Meciurile de duminica

Duminica avem al doilea meci tare al etapei. Craiova sper sa profite, in fata fanilor proprii,  de perioada extrem de neagra a Stelei. Dupa dezastrul cu Rosenborg, campioana en-titre a ramas cu doar 3 succese adunate in cele 13 meciuri oficiale din actualul sezon competitional.

Seara, de la ora 21:00, avem intalnirea Astra – CSMS Iasi. Cu un moral la cote maxime dupa victoria repurtata in meciul nebun cu AZ, giurgiuvenii nu concep alt rezultat decat victoria, a 5-a in 8 etape de Liga 1 si tot a 5-a in ultimele 6 „directe” cu iesenii.

Liga 1, etapa a 8-a: Meciul de luni

In epilogul etapei, luni seara, de la ora 21:00, Concordia primeste vizita CFR-ului. Interesanta statistica partidelor directe recente de Liga 1: in precedentele 5 s-au consemnat nu mai putin de 4 remize!

Cotele etapei a 8-a din Liga 1 (PublicBet):

romania 21

 

 

 

 

 

 

 


 

ASA Tg. Mures – FC Voluntari: Oaspetii vor prima victorie!


 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu