ANALIZA: Suntem de 7 ori mai valorosi decat lituanienii, de 5 ori mai “mici” decat Serbia | Care e cota de piata a jucatorilor din lotul Romaniei si cei mai valorosi oameni din taberele adverse

Etapele cu numarul 3 si 4 din Liga Natiunilor ne bat la usa si, dupa cele doua rezultate indoielnice obtinute in primele doua runde, reprezentativa Romaniei are nevoie de minim patru puncte din confruntarile cu Lituania (11 octombrie) si Serbia (14 octombrie).


Lituania, no-name-uri din campionatul intern, sarbii joaca la echipe uriase din Europa

Primul test al reprezentativei Romaniei va fi dat joi seara, la Vilnius, in compania modestei nationale a Lituaniei. Fara vreun gol marcat in primele doua runde si cu 0 puncte in grupa, Lituania este, de departe, cel mai abordabil adversar pentru noi, chiar si pe propriul sau taram. Conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piata a lotului reprezentativei Lituaniei urca undeva pana la aproximativ 8 milioane de euro, fapt deloc ingrijorator si care ilustreaza fidel evolutiile submediocre ale balticilor contra Serbiei si Muntenegrului. Cele mai importante nume din lotul Lituaniei se regasesc in sistemul ofensiv. Atacantii Fedor Chernych (Dinamo Moscova) si Arvydas Novikovas (Jagiellonia) sunt singurii care depasesc borna de 1 milion de euro, valorand 1.5 mil. euro, respectiv 1 milion.

Nu acelasi lucru se poate spune si despre favorita grupei, Serbia. Chiar daca am fost egalii lor la Belgrad dupa o evolutie apreciata a elevilor lui Contra, sarbii detin, in continuare, un lot puternic cu valori individuale indiscutabile. Manchester United, AS Roma, Marseille, Lazio sau Benfica sunt doar cateva dintre cluburile la care evolueaza cei mai importanti oameni ai sarbilor. Ca o comparatie, marele talent din generatia actuala a Serbiei, mijlocasul lui Lazio, Sergej Milinkovic-Savic (23 ani), are o cota de piata de 90 de milioane de euro, adica aproape dublu cat intreg lotul Romaniei.

In lotul Romaniei, cei mai remarcati sunt Razvan Marin (7 mil. euro), Vlad Chiriches, momentan accidentat (5 mil. euro), Ciprian Tatarusanu (4 mil. euro) si Nicolae Stanciu (4 mil. euro).

1.58 este cota oferita de Unibet pentru ca nationala Romaniei sa se impuna joi seara (11 octombrie) in fata reprezentativei Lituaniei.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu