Analizam Bournemouth – Aston Villa si Leicester – Sunderland!

Premier League

Premier LeagueAstazi incepe Premier League, un campionat ce se anunta mai disputat ca niciodata. Va prezentam in cele ce urmeaza doua partide neatractive la prima vedere, dar din care putem scoate niste ponturi castigatoare: Nou-promovata Bournemouth primeste vizita celor de la Aston Villa, in timp ce Leicester joaca impotriva lui Sunderland, ambele intalniri incepand la ora 17:00.

BOURNEMOUTH – ASTON VILLA

Bournemouth a meritat cu prisosinta promovarea in Premier League, dupa un sezon fabulos in Championship, unde au marcat nu mai putin de 98 de goluri. Cu toate acestea, managerul Eddie Howe i-a adus pe Vitality Stadium pe Max Gradel, Christian Atsu si Lee Tomlin, toti jucatori de atac. Aston Villa s-a despartit de cei mai importanti jucatori in aceasta vara, Fabian Delph si Christian Benteke, practic oamenii care au tinut-o in prima divizie. Tim Sherwood a incercat sa intregeasca lotul cu banii primiti pe cei doi si a cumparat cativa jucatori cel putin interesanti, printre ei regasindu-i pe Micah Richards si Jordan Ayew. Nimeni nu-si doreste un debut cu un rezultat negativ in noul sezon, astfel ca ne asteptam la o partida inchisa.

Echipe probabile:
Bournemouth: Boruc; Mings, Cook, Elphick, Francis; Pugh, Arter, Surman, Ritchie; Wilson, Gradel;

Aston Villa: Guzan; Hutton, Richards, Clark, Amavi; Westwood, Sanchez, Gueye, Sinclair; Ayew, Gestede;

Ponturi: sub 2.5 goluri (1.70); x2 (1.80);

LEICESTER – SUNDERLAND

Echilibru este cuvantul de ordine si in jocul de pe King Power Stadium, intre doua echipe care au evitat retrogradarea cu mari emotii in sezonul trecut. La Leicester a venit Claudio Ranieri pe banca tehnica, dupa o experienta nereusita la nationala Greciei. Singurul nume important transferat de managerul italian este Shinji Okazaki, atacantul sosit de la Mainz. Sunderland s-a miscat mai bine in perioada de mercato, Dick Advocaat reusind sa-i aduca la echipa pe Jermain Lens, Younes Kaboul, Sebastian Coates si Adam Matthews. Ultimele doua partide s-au terminat cu remize albe, ceea ce demonstreaza ca cele doua echipe sunt de valori apropiate.

Echipe probabile:
Leicester: Schmeichel, De Laet, Huth, Morgan, Fuchs, Kante, Drinkwater, Schlupp, Vardy, Okazaki, Ulloa.

Sunderland: Pantillimon, Jones, Kaboul, O’Shea, Van Aanholt, Cattermole, Larsson, Rodwell, Johnson, Defoe, Lens.

Ponturi: sub 2.5 goluri (1.65); x2 (1.85);

(Adrian Ostaficiuc)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu