Analizam derby-ul londonez dintre Arsenal si West Ham!

Arsenal derbyArsenal incepe stagiune pe Emirates. In fata fanilor proprii, „tunarii” se vor duela duminica, de la ora 15:30, cu o rivala locala „clasica”, West Ham United. 

Arsenal – West Ham

“Tunarii” au debutat cu dreptul in noua stagiune,  castigand in fata celor de la Chelsea, pe Wembley, Supercupa Angliei. Un boost de moral asigurat de respectivul succes, mai ales ca acesta a fost bifat in fata unei alte rivale imense, grupare ce i-a ridicat mari probleme in ultimele stagiuni. Arsenal spera sa continuie seria succeselor, mai ales ca si in amicalele verii s-a descurcat foarte bine:  victorii pe linie, chiar daca printre adversari s-au numarat Everton, Lyon sau Wolsburg.

Pe langa minusul valoric si dezavantajul ca evolueaza in fief-ul rivalei, West Ham pierde teren in acest duel, la alte doua capitole. „Ciocanarii” au un parcurs dificil si obositor in Europa League, intalnirea venind dupa returul cu Astra, de la Giurgiu. In plus, West Ham a trecut printr-o schimbare de antrenor. Acesta poate aduce un impuls pozitiv, dar sa uitam ca pentru Bilic este prima experienta in BPL.

INFO: West Ham nu a mai reusit sa se impuna in fata celor de la Arsenal din 2007. In ultimii patru ani, “tunarii” au castigat de fiecare data, marcand 2 sau mai multe goluri. In sezonul trecut, 3-0 acasa, 2-1 in deplsare.

Transferurile verii

West Ham a investit destul de mult in achizitiile unor jucatori ca Payet, Obiang sau Ogbona, in timp ce Arsenal a preferat sa-si consolideze un lot ce a dus-o in campionatul trecut, pana pe locul 3.

Au sosit: Petr Cech (Chelsea, £10m) și  Donyell Malen (Ajax, gratis)
Au plecat: Lukas Podolski (Galatasaray, £1.8m), George Dobson (West Ham, ?), Ryo Miyaichi (St Pauli, gratis), Abou Diaby (Marseille, gratis), Carl Jenkinson (West Ham, împrumut), Yaya Sanogo (Ajax, împrumut), Wojciech Szczesny (Roma, împrumut), Isaac Hayden (Hull City, împrumut)

Au sosit: Dimitri Payet (Marseille, £10.7m) Angelo Ogbonna (Juventus, £8.5m) Pedro Obiang (Sampdoria £4.4m) Stephen Hendrie (Hamilton, £1m) George Dobson (Arsenal, ?) Darren Randolph (Birmingham City, gratis) Carl Jenkinson (Arsenal, împrumut) Manuel Lanzini (Al Jazira, împrumut)
Au plecat: Stewart Downing (Middlesbrough, £5m) Dan Potts (Luton Town, gratis) Carlton Cole (gratis) Jussi Jaaskelainen (gratis) Guy Demel (gratis) Nene (gratis)

Concluzii

Arsenal e favorita. „Tunarii” joaca acasa si sunt valoric peste adversari. Cu o defensiva destul de subtirica, „ciocanarilor” le va fi extrem de greu sa stopeze atacurile initiate de trupa lui Wenger.

Pont: 1 & Arsenal marcheaza peste 1.5 goluri (1.40)
De incercat: 1 pauza / 1 final (1.80)

(Cristian Ungureanu)


 

 


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu