Analizam finala feminina de la Wimbledon: S. Williams vs Muguruza!

wiliams muguruzaAvand o cota de doar 1.16 pentru victorie, S.Williams este favorita astazi in finala cu Muguruza, de la editia 2015 a turneului de Grand Slem de la Wimbledon. Serena poate  obtine cel de al saselea titlu din cariera pe iarba londoneza!

Dupa ce a incheiat anul 2014 cu un succes la US Open, Serena si-a continuat dominatia impunandu-se anul acesta la Australian Open si French Open, ajungand astfel la 27 de victorii consecutive in turneele de Grand Slam!

Americanca in varsta de 33 de ani ar castiga toate cele patru trofee majore consecutiv pentru a doua oara in cariera si ar obtine al 21 titlu de Grand Slam daca s-ar impune astazi, la Wimbledon. De altfel, Williams are un record incredibil la acest turneu, avand 77 de victorii si numai 10 infrangeri.

De partea cealalta, Muguruza a demonstrat inca o data ca este una dintre cele mai talentate si promitatoare jucatoare din circuit, trecand la editia din acest an a competitiei de adversare precum Wozniacki, Bacsinszky sau Radwanska.
Iberica s-a impus in 27 din cele 39 de partide disputate anul acesta, reusind sa ajunga pana in optimi la Australian Open in ianuarie si pana in sferturi la Roland Garros, in mai.

Cele doua s-au mai intalnit de trei ori pana acum. Daca in 2013, la Melbourne, Serena s-a impus lejer (6-2, 6-0), anul trecut pe zgura din capitala Frantei, Muguruza si-a luat revansa (6-2, 6-2). Anul acesta, in Australia, Serena a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de iberica, in drumul spre cucerirea trofeului.

Chiar daca Williams se va impune in final astazi, probabil vom avea parte de o partida mult mai echilibrata decat o arata cotele.

Finala feminina – Wimbledon 2015
Pont: Peste 18.5 gameuri in meci (1.45)

De incercat:
Muguruza castiga minim un set (2.30)
Serena castiga 2-1 (3.90)


 

Start in prima liga croata de fotbal: NK Zagreb – Osijek


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu