Analizăm şansele Simonei Halep la US Open! Cum se prezintă acestea la casele de pariuri

Acum că s-a terminat şi turneul de la Cincinnati, începem să numărăm zilele până la cel mai mare turneu de tenis al sfârşitului de an ( exceptând, poate, Turneul Camoioanelor): US Open.

După perfromanţa excelentă obţinută pe hard-ul din Toronto, performanţă dublată şi de finala obţinută acum la Cinncinati, Simona Halep este listată de către Bet365 cu a patra şansă la câştigarea US Open-ului, trofeu ce ar fi primul ei Grand Slam din palmares, dacă ar fi să şi-l şi adjudece.

Favoritele principale ale Open-ului american sunt Serena Williams (cotă 1.90), Victoria Azarenka (cotă 8.00), Maria Sharapova (cotă 10.00), Simona Halep (cotă 13.00), Petra Kvitova (cotă 21.00) şi.. surpriză.. Belinda Bencic (cotă 21.00)!

13 e cota Simonei pentru un succes în cadrul US Open, competiţie ce se va desfăşura între 31 august şi 13 septembrie,

Poate suprinde intr-o anumita masura cotarea Azarenkai peste Simona. Jucatoare noastra este obişnuită cu suprafeţele încete, stiut fiind faptul că în România nu există, spre exemplu, terenuri de iarbă, in timp terenurile de hard  le putem număra pe degetele de la o mână. Mai punem la socoteala şi faptul că românca se alfă în vârf de formă înaintea ultimului Grand Slam al anului.

După ce tocmai pe suprafaţa sa preferata, zgura, a avut parte de mari decepţii, Simona s-a transformat, încetul cu încetul s-a transformat (şi se transformă în continuare) într-o jucatoare de hard. În primăvara anului curent a avut performanţe remarcabile pe aceasta suprafaţă, la Miami sau Indian Wells, in timp ce doar in ultimele doua săptămâni, Halep a bifat două finale consecutive, de asemenea pe hard, în cadrul altor două întreceri de top, cele de la Toronto si Cincinnati.

Tenisul pe care Simona l-a etalat în ultimele două turnee o recomandă ca o adevărata rivală pentru Serena Williams, în cadrul US Open. Însăşi prima jucătoare a lumii a recunoscut după finala câştigată la Cincinati,  că duelul împotriva Simonei a fost, în acelaşi timp,  unul extrem de dificil şi plăcut. În altă ordine de idei, putem afirma faptul că Simona va avea o şansă reală în acest ultimul turneu din “careul de aşi” al anului, pentru a ataca o performanţă extrordinară. Nu ne mai rămâne decât să îi ţinem pumnii Simonei!

(Tudor Daniel)


 

Malmo – Celtic: Nimic nu e decis!


 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu