Analize la Trnava-PAOK si Copenhaga-Jablonec, plus alte 5 ponturi

14376826352750d3d3Europa League ne pune la dispozitie o multime de meciuri, site-ul nostru oferindu-va ponturi la fiecare dintre ele, iar de aceasta data redactia noastra s-a oprit la partida din Slovacia unde Trnava primeste vizita echipei lui Rat, dar analizam si Copenhaga cu Jablonec.

 

Trnava-PAOK

PAOK are o singura misiune in aceasta partida, sa nu piarda meciul la mai mult de doua goluri diferenta. Scorul din tur ii avantajeaza pe eleni, iar cu un gol marcat in Slovacia ar face meciul echipei gazda un calvar, fiind nevoiti sa inscrie de minim 3 ori. Pentru Trnava, inceperea campionatului prezinta un avantaj, avand mai multe meciuri oficiale jucate, dar chiar si asa, baietii lui Juraj Jarabek au inceput cu stangul aceasta editie, din doua meciuri jucate, ambele au fost pierdute, marcand de 3 ori, primind de 2 ori mai mult. PAOK are experienta in Europa, reusind in ultimii 5 ani sa se califice de 4 ori in grupele Europa League, atingand de 3 ori faza eliminatorie. Grecii isi puteau face calificarea mai usoara in tur, dar au jucat in 10 oameni inca din minutul 2, atunci cand Vitor a primit rosu.

PONT: Avand in vedere miza jocului si scorul de la care se porneste, noi credem ca PAOK nu va pierde calificarea, dar nici Trnava nu va incheia meciul fara gol inscris, de aceea pariul ales de noi este „ambele marcheaza”.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

FC Copenhaga-Jablonec

Danezii se afla cu un pas in play-off-ul Europa League dupa ce in partida tur s-au impus cu 1-0 pe terenul cehilor de la Jablonec, egalul fiind suficient pentru calificare. Copenhaga vine dupa 4 deplasari, toate incheiate cu victorii, doua in campionat, doua in Europa League. In ultimele 11 meciuri echipa din Danemarca are 10 victorii si un egal, unde au marcat de 19 ori, ceea ce ne duce cu gandul la faptul ca sansele de calificare ale cehilor sunt foarte mici. Jablonec vine dupa un egal in campionat, meci in care au condus de doua ori, pozitia in clasament fiind una modesta, ce-i drept, dupa doar doua etape. Jablonec nu a pus prea mult pericol portii daneze in tur, iar in minutul 70 au primit lovitura de gratie, atunci cand un jucator al cehilor a fost eliminat.

PONT: Cu siguranta Copenhaga e echipa mai valoroasa, iar pariul ales de noi pentru acest meci este „1 solist”, iar ca pont secundar puteti incerca „under 2.5 goluri”.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ALTE PONTURI:

Gaballa-Apolon: X la pauza sau la final

Inter Baku-Athletic Bilbao: ambele marcheaza

Basaksehir-Alkmaar: ambele marcheaza

Goteborg-Belenenses: 1 la pauza sau la final

Shmona-Liberec: 1 cu handicap 0

 

Tenis: 5 pronosticuri!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu