Anderlecht – Mouscron, meci de 3 puncte pentru gazde

Anderlecht – Mouscron este meciul zilei in Belgia. In partida programata de la ora 19:00 m singurul obiectiv al gazdelor este victoria!

Anderlecht – Mouscron ora 19:00

Anderlecht are un sezon cu probleme in Belgia, dupa 13 etape echipa regasindu-se abia pe locul 3 cu 26 puncte la 4 distanta de liderul Gent. Formatia din Bruxelles a obtinut remize neasteptate cu Mechelen si Kortijk in ultimele 4 etape, rezultate care a tras-o inapoi. Anderlecht este pe ultima treapta a podiumului, clasare sub asteptarile fanilor si a conducerii.

Cu toate acestea, Anderlecht are cea mai buna defensiva a campionatului – 10 goluri primite. De asemenea, un singur esec pentru trupa din Bruxelles. De partea cealalta, Mouscron merge destul de prost, iar cu cele 14 puncte adunate, ocupa doar o pozitie in subsol. In utliemle 5 runde, un singur succes pentru adversara de astazi a Anderlecht-ului.

netbet_2015BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! 

1.65 este cota la Netbet pentru o victorie a formatiei gazda in handicap – 1,5, pronostic care ar trebui sa iasa destul de usor, tinand cont de diferenta de valoare dintre cele doua echipe.

Pandurii Tg. Jiu – FC Voluntari: O favorita clara, un pariu simplu!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu