BREAKING NEWS: Florin Andone a primit o noua oferta de transfer in cantonamentul nationalei!

Chiar in timpul cantonamentului nationale Florin Andone, in varsta de 24 de ani, a primit o noua oferta din Anglia!


Datele ofertei primite de Florin Andone

Atacantul celor de la Deportivo La Coruna a fost curtat in ultima perioada de Burnley, ce i-a pus pe tava formatiei iberice suma de 13 milioane de euro pentru atacantul roman, „Super Depor” declinand oferta. De aceasta data, Brighton ese cea care se intereseaz de serviciile titularului nationalei, oferind nu mai putin de 16 milioane de euro. Totusi, si de aceasta data, Deportivo nu a vrut sa conceapta cedarea lui Andone – conform celor de la AS.

In alta ordine de idei, dupa cum au declarat mai multe surse din cadrul clubului din La Coruna, aceasta ar fi dispusa sa il cedeze pe Andone pentru o suma exorbitanta: 30 de milioane de euro. In caz ca acest lucru se va si materializa, Andone ar ajunge cel mai bine vandut roman din toate timpurile.

Cotele pentru castigarea La Liga


Daca va faceti chiar acum un cont la Unibet – CLICK AICI!, puteti paria gratis cele doua pronosticuri din bonusul de 250 RON pe care il primiti. Astfel, indiferent de rezultatul acestora nu veti pierde nici macar un leu din buzunarul vostru. In schimb, va puteti multiplca castigurile.


Citeste si:

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu