JO: Andrei Muntean e o speranta a gimnasticii masculine. Urmareste-l in finala la paralele

Marian Dragulescu si Catalina Ponor nu au reusit sa ne aduca o medalie olimpica. E randul tanarului gimnast Andrei Muntean sa se afirme la Jocurile Olimpice de la Rio in finala de la paralele programata marti, 16 august, la ora 20:00. 


Rio: Andrei Muntean poate fi surpriza in finala la paralele

Conationalul nostru s-a calificat cu ultimul punctaj in finala, dar spera sa se claseze bine in ultimul act. In calificari, Andrei a fost notat cu 15.466 si a beneficiat de regula conform careia doar doi gimnasti din aceeasi tara pot participa in finala. Au fost 3 chinezi care au avut punctaje mai mari ca cel al romanului dar in finala s-au calificat campionul mondial You Hao si medaliatul cu bronz la aceeasi competitie, Deng Shudi. Cei doi gimnasti au obtinut 15.733, respectiv 15.800 in calificari.


Citește și:

inregistreaza-te - unibet


Un lucru care merita laudat este faptul ca Andrei a avut acelasi punctaj ca cel al dublului campion olimpic la individual compus, japonezul Kohei Uchimura. E adevarat ca la paralele niponul nu sta atat de bine ca la celelalte aparate, dar un asemenea rezultat creste moralul unui gimnast tanar care ar putea sa obtina performante la urmatoarea editie a Jocurilor Olimpice. Oleg Vernyayev este si el in cautarea aurului la Rio dupa ce a luat argint la individual compus, iar in finala la sarituri a fost depasit de Marian Dragulescu, dar si de alti 3 gimnasti. Cele mai bune rezultate din cariera au fost obtinute la acest aparat, deci ucraineanul este principalul favorit fiind singurul gimnast care a depasit 16.000 in calificari.


Cote-finala olimpica la paralele masculin

Cotele propuse de Unibet sunt urmatoarele:

Aur Oleg Vernyayev – cota 1.75, Locurile 1-3 – cota 1.15

Aur You Hao – cota 3.00, Locurile 1-3 – cota 1.25

Aur David Belyavskiy – cota 5.50, Locurile 1-3 – cota 1.44

Aur Andrei Muntean – cota 51.00, Locurile 1-3 – cota 9.00


Sursa imagine: commons.wikimedia.org


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu