Anghel Iordanescu a anuntat lista stranierilor convocati pentru amicalul cu Italia!

Anghel Iordanescu a anuntat lista stranierilor convocati pentru amicalul cu Italia!

Selectionerul Romaniei, Anghel Iordanescu, a anuntat lista stranierilor convocati pentru amicalul cu Italia de pe 17 noiembrie de la Bologna. Toti cei 16 jucatori care evolueaza la cluburi din afara tarii si care s-au regasit pe lista preliminara a celor convocati, dar si in lotul cu care am abordat ultimele meciuri din preliminariile pentru EURO 2016, cu Finlanda si Ins. Feroe, vor fi prezenti luni, 9 noiembrie, la reunirea echipei nationale.

Sursa foto : www.evz.ro & www.gandul.info


BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Italia – Romania – 17 noiembrie, ora 21.45 ( PRO TV )

Screenshot_1Portari : Ciprian Tatarusanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Sunderland).

Fundasi : Alexandru Matel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiriches (SSC Napoli), Dragos Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moti (Ludogorets), Razvan Rat (Rayo Vallecano).

Mijlocasi : Mihai Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Andrei Prepelita (Ludogorets), Ovidiu Hoban (Hapoel Be’er Sheva), Lucian Sanmartean (Al Ittihad), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart).

Atacanti : Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Claudiu Keseru (Ludogorets), Florin Andone (Cordoba).


Siteul Federatiei Romane de Fotbal ne informeaza ca, lotul complet va fi anuntat,duminica, 8 noiembrie, dupa ultimul joc al zilei in Liga I.

Luni, 9 noiembrie, de la ora 13:45, la Centrul de Fotbal Mogosoaia este programata conferinta de presa a selectionerului Anghel Iordanescu, si tot in aceeasi zi, tot la Mogoșoaia, de la ora 17:00, ”tricolorii” au programata prima sedinta de pregatire, aceasta fiind deschisa reprezentanților presei in primele 15 minute.


Celta Vigo – Valencia: Mizam pe goluri in duelul de pe Estadio de Balaidos!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu