In Anglia se pariaza masiv pe X si „ambele marcheaza” la Manchester City – Barcelona. Ultimele informatii

messi-city

Cel mai important meci al zilei in UEFA Champions League este duelul dintre Manchester City si Barcelona, revansa englezilor dupa 0-4 pe Camp Nou. Va fi al saselea duel direct intre cele doua, toate meciurile fiind castigate pana acum de catalani.

Duelul se anunta echilibrat, iar o remiza ar conveni ambelor formatii. Pariorii din Anglia nu sunt foarte optimisti insa in privinta sanselor echipei lui Guardiola, dar toata lumea pariaza pe goluri multe in acest duel. Pana la urma, pe teren vor fi De Bruyne, Aguero, Messi si Suarez. Dar de la Barcelona va lipsi Iniesta, ceea ce ofera o sansa in plus la mijloc gazdelor.

Pariorii din UK recomanda remiza

Multi tipsteri din UK recomanda pariul pe Barcelona cu handicap asiatic 0, adica miza returnata in caz de remiza. Acest pariu are cota 1.80 la majoritatea caselor de pariuri online.

Totodata, pariul pe X final, jucat destul de intens in Anglia, aduce o rasplata buna, pentru o cota de peste 3.50. „Cetatenii” se vor alinia intr-un sistem 4-1-4-1, cu Aguero unic varf in fata lui De Bruyne, Silva, Gundogan si Sterling. Portarul Bravo este suspendat (va intra Caballero), in vreme ce „lateralii” Zabaleta si Sagna sunt incerti, astfel ca Pep Guardiola are de luat decizii importante chiar in ziua partidei. „Putem juca la acelasi nivel cu Barcelona, nu ne e teama de ei”, spune fundasul Kolarov, veteran al lotului. Pep Guardiola a anuntat: „Am pierdut doua puncte la Celtic si trebuie sa le recuperam. Meciul este ca o finala pentru noi! Stim ca trebuie sa jucam perfect pentru a castiga, pentru ca Suarez si Messi sunt aproape imposibil de oprit”.

pariuri1

„Lumea asteapta multe de la noi dupa rezultatul din tur, dar nu trebuie sa uitam ca jucam pe terenul uneia dintre cele mai bune echipe din lume. Trebuie sa fim muncitori si umili pentru a obtine calificarea de marti”, a declarat si Jordi Alba, fundasul Barcelonei. Antrenorul oaspetilor a spus: „Ma astept la un meci similar cu cel din tur, stiu ca vom fi presati. Ambele echipe vor sa profite cat mai mult de spatiu atunci cand au mingea, asa ca va trebui sa jucam foarte bine atunci cand avem posesia, dar si atunci cand nu o avem”.

Pique si Iniesta sunt 100% OUT

Barcelona va juca un 4-3-3 clasic, in care atacantii vor fi Messi, Suarez si Neymar. Jeremy Mathieu e suspendat dupa eliminarea din meciul trecut, in vreme ce Jordi Alba e incert. Cu siguranta vor lipsi Pique si Iniesta, doua piese esentiale in angrenajul lui Luis Enrique. Nu va juca nici Aleix Vidal, care a avut parte de multe ghinioane dupa transferul de la Sevilla.

pariuri2

Argumentele pentru meciul egal sunt destul de convingatoare, iar site-ul pariuri1x2 a alcatuit o lista dupa analiza partidei in presa locala:

– Barcelona obtine matematic accesul in faza urmatoare daca obtine un punct marti;
– Man. City va juca suficient de precaut pentru a nu primi din nou o multime de goluri;
– oaspetii au probleme de lot si vor aparea si rezerve in garnitura lui Luis Enrique;
– Barcelona are meci in weekend la Sevilla, unul foarte greu si important in campionat;
– cotele pentru victoria catalanilor au crescut incet si sigur in ultimele zile;
– Manchester City este neinvinsa pe teren propriu de 12 partide in toate competitiile;

In ceea ce priveste statistica, Manchester City are 3 victorii, 3 remize si doua esecuri in duelurile cu echipele spaniole, dar ambele infrangeri au venit in fata Barcelonei. In rest, „cetatenii” stiu sa abordeze stilul de joc spaniol si pot arata mai multa ambitie marti.

ECHIPELE PROBABILE

Man. City: Caballero; Fernandinho, Otamendi, Stones, Kolarov; Fernando, Gündoğan; De Bruyne, Silva, Sterling; Agüero.
Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne; Rakitić, Busquets, Rafinha; Messi, Luis Suárez, Neymar

Pariuri recomandate de tipsterii englezi:

ambele echipe marcheaza @ 1.50 (Unibet)
Barcelona HA(0) @ 1.80 (Netbet)
Sergio Aguero inscrie oricand @ 2.40 (888Sport)
X final @ 3.70 (Sportingbet)
ambele echipe marcheaza in ambele reprize @ 8.50 (Unibet)
peste 2.5 goluri in meci @ 1.55 (Fortuna)
Nicolas Otamendi sa primeasca un cartonas @ 2.80 (Unibet)

Unibet este o renumita casa de pariuri online scandinava care isi ofera serviciile celor peste 13,2 milioane de clienţi din peste 100 de ţări din intreaga lume. Aici gasiti cea mai mare oferta de pariuri pe fotbal si baschet, precum si o platforma de live in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile favorite. Dureaza cateva minute sa va deschideti cont pentru a profita de bonus!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu