GLADIATORII lui Radoi pornesc la lupta in fata „Leilor Tineri”! Romania U21, din nou cu sansa a doua la EURO!

Vineri, incepand cu ora 19:30, se va disputa partida Anglia U21 – Romania U21, din cadrul fazei grupelor EURO U21, editia 2019.


Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.


Gratie succesului inregistrat cu Croatia U21, „Tricolorii mici” au nevoie de un rezultat pozitiv si vineri, pentru a avea sanse reale de calificare in play-off-ul competitiei. Anglia U21 este insa un alt tip de adversar, cu un prim 11 format din jucatori cu experienta in primele doua ligi din Albion. Este foarte important amicalul jucat de cele doua tari in martie 2018, in care englezii au castigat greu, scor 2-1. Clarke-Salter si Gray au semnat reusitele Angliei, iar Costache, fotbalistul lui CFR Cluj, a redus din diferenta.

Englezii pot inscrie de mai multe ori, insa cu greu isi vor mentine poarta intacta. Echipa Romaniei trebuie sa evolueze curajos, deoarece pastreaza sanse bune in partida de vineri. Post pe post, englezii sunt mai valorosi in anumite compartimente, insa jocul de echipa al romanilor este de top, lucru demonstrat inca de la inceputul campaniei de calificare la EURO 2019. Reprezentativa „Lupilor Tineri” cauta o evolutie foarte buna la acest turneu final, deoarece multi dintre componentii lotului isi doresc un transfer, iar ei au totul de pierdut. Spre deosebire de Romania, ce isi poate imbunatati imaginea „sifonata” dupa atatia ani de rateuri la nivel de tineret.

LOT ANGLIA U21

Portari: Dean Henderson, Angus Gunn, Freddie Woodman
Fundasi: Jay DaSilva, Jake Clarke-Salter, Fikayo Tomori, Ryan Sessegnon, Jonjoe Kenny, Lloyd Kelly, Ezri Konsa, Aaron Wan-Bissaka
Mijlocasi: Kieran Dowell, Demarai Gray, James Maddison, Phil Foden, Hamza Choudhury, Harvey Barnes, Mason Mount, Morgan Gibbs-White
Atacanti: Dominic Solanke, Dominic Calvert-Lewin, Reiss Nelson, Tammy Abraham

LOTUL ROMANIEI U21

Portari: Ionuț Radu, Cătălin Căbuz, Andrei Vlad
Fundasi: Cristian Manea, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Alexandru Pașcanu, Ricardo Grigore, Virgil Ghiță, Florin Ștefan, Radu Boboc
Mijlocasi: Tudor Băluță, Dragoș Nedelcu, Alexandru Cicâldău, Andrei Ciobanu, Dennis Man, Ianis Hagi, Florinel Coman, Darius Olaru, Vlad Dragomir
Atacanti: George Pușcaș, Adrian Petre, Andrei Ivan

View this post on Instagram

?

A post shared by England (@england) on

Pariaza la Betfair! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!
  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu