Anthony Martial: Noul Andy Cole al celor de la Manchester United?

Anthony Martial, noul Andy Cole al celor de la Manchester?

Visul lui Anthony Martial a inceput atunci cand Louis van Gaal a reusit sa-i convinga pe sefii lui Manchester United, sa ofere 50 de milioane de euro pentru a il aduce pe Old Trafford.

sursa foto: ndtv.com

images

Tanarul atacant francez nu a ezitat sa-l multumeasca inca de la debut pe tehnicianul olandez si a reusit sa inscrie primul sau gol la United dupa numai 23 de minute de la introducerea sa pe teren, in partida cu Liverpool. A urmat titularizarea in partida din Champions League impotriva celor de la PSV, unde Martial nu a reusit sa inscrie, dar le-a pus probleme fundasilor adversi prin mobilitatea si plasamentul bun. A venit al doilea meci ca titular pentru francez , partida cu Southampton si prima data cand joaca alaturi de capitanul Wayne Rooney , iar rezulatele nu au intarziat sa apara din nou. Anthony Martial egala la 1 in minutul 34 dupa ce Grazziano Pelle reusise sa deschida scorul cu 20 de minute mai devreme. Repriza secunda a inceput cum nu se putea mai bine pentru tanarul atacant de doar 19 ani, a reusit sa speculeze o pasa gresita la portar a jucatorilor de la Southampton si a izbutit dubla dupa 50 de minute de joc, fiind declarat omul meciului de pe “St Mary’s Stadium”.

Cu trei goluri reusite in primele doua partide pentru Manchester United, Anthony Martial devine al treilea jucator al “diavolilor” care izbuteste asta dupa Federico Mahceda si Louis Saha.

Martial si-a inceput cariera ca junior al celor de la  Co Les Ulis, club la care s-au format Henry si Evra, la 14 ani s-a mutat la Lyon si a devenit un obisnuit al nationalei de U16 a Frantei, marcand de noua ori in 17 partide. A urcat apoi la nationala de U17, unde a reusit sa inscrie tot noua goluri, dar de data aceasta in doar 13 partide, iar la cea de U18 a marcat de trei ori in patru selectii. Cu 30 e goluri pentru echipa de tineret a celor de la Lyon, deja Martial devenea o certitudine a fotbalului din Hexagon si echipele de prim rang incepeau sa se intereseze de el. A debutat la echipa mare a lyonezilor in sezonul  2012/13, avand patru prezente, dar destule pentru ca Monaco sa ofere 5 milioane de euro in schimbul transferului sau.  A marcat de 15 ori pentru  AS Monaco in toate competitiile, noua dintre acestea venind in sezonul trecut, cand a fost titular datorita plecarii lui Falcao sub forma de imprumut pe Old Trafford.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu