Anticipam formula de start a Romaniei: Papp si Stancu, titulari!

Desi are evolutii sinusoidale la Steaua, unde nu mai poate fi considerat titular indiscutabil, Papp continua sa fie prima optiune a selectionerului, pentru postul de fundas dreapta. Alternativa ar fi Matel, insa Papp are avantajul de a fi mult mai bine integrat in angrenajul primei reprezentative. Astfel, sunt sanse foarte mari ca jucatorul Stelei sa fie titularizat si in confruntarea cu Finlanda, posibil decisiva in ceea ce priveste calificarea noastra la Euro.

Fata de dubla din septembrie cu Ungaria si Grecia, Iordanescu il are din nou la dispozitie pe Stancu. Meciurile amintite au evidentiat inca o data problemele  cu care nationala noastra se confrunta la finalizare. Generalul spera ca „motanul” sa aduca un plus de eficacitate in atac, mai ales ca Stancu a ghicit in tur slabiciunile finlandezilor. Varful lui Genclerbirligi a bifat la Helsinki dubla prin care Romania si-a apropiat cele 3 puncte.

Tatarușanu – Papp, Dr. Grigore, Chiriches, Rat – Hoban, Pintilii – Ad. Popa, Stancu, Torje – Keseru

Gazeta Sporturilor anticipeaza un plan B!

Conform cotidianului Gazeta Sporturilor, Iordanescu ar pregati si o formula ultra ofesniva, cu un singur inchizator. In aceasta varianta de echipa, Romania ar juca cu Keseru si Stancu atacanti, sustinuti din spate de Ad. Popa, Sinmartean, Pintilii, Torje.din primul 11 ar iesi Hoban, iar cuplul de mijlocasi centrali ar fi format din Pintilii si Sanmartean.

Tatarușanu – Papp, Dr. Grigore, Chiricheș, Raț – Ad. Popa, Sinmartean, Pintilii, Torje – Stancu, Keșeru


 

pariuri1x2.ro te pregateste de Romania – Finlanda: Ai aici toate informatiile si cotele!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu