Arădenii au motive să fie încrezători »» UTA favorită la câștigarea Ligii secunde și la revenirea în Liga 1 după un deceniu!

Suporterii uneia dintre cele mai iubite echipe și mai galonate echipe din provincie, UTA Arad au motive să zâmbească din nou.

La mai bine de un deceniu după ce a retrograat din prima ligă, la finele sezonului 2007-2008, UTA forțează di  nou revenirea în elita fotbalului românesc.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Sub comanda lui Laszlo Balint arădenii au un început sigur de campionat, iar prin rezultatele obținute în primele 5 runde scurse din această ediție a Ligii secunde, poate cea mai mediatizată și mai puternică din istoria fotbalului românesc, UTA s-a înscris încă din start cu șanse reale la promovarea în prima ligă la finele acestui sezon.

Cu patru victorii și o înfrângere, UTA Arad se află pe locul 3 în clasament cu 12 puncte, la trei respectiv o lungime în spatele surprizelor Turris Turnu Măgurele și CS Mioveni.

Cele două victorii obținute de arădeni în duelurile din debutul ligii secunde cu fosta divizionară A, Dunărea Călărași pe teren propriu, și Petrolul Ploișeti în deplasare, ambele cu scorul de 3-0, sunt garanția că UTA va avea un cuvânt greu de spus în acest sezon.  

Bookmakerii au încredere că UTA  va fi protagonista acestei ediții a Ligii secunde, formația arădeană fiind înaintea debutului celei de-a VI-a runde a campionatului, care va avea loc astăzi la Mioveni, favorită la câștigarea Ligii a II-a.

5.00 este cota la Betano pentru ca UTA să câștige Liga a II-a.

„Bătrâna Doamnă” ar fi trebuit să joace astăzi în campionat cu „U” Cluj în deplasare însă duelul a fost amânat la cererea „Șepcilor Roșii” care au doi jucători convocați la loturile naționale.

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu