Arbitrii români debutează în această seară în Europa!

Dacă în acest an nu avem nici o reprezentantă în Cupele Europene,România va fi în schimb reprezentată de cavaleri  ai „fluierului” şi al „steagului”. După cum bine ştim,la începutul acestui sezon, arbitrul arădean, Ovidiu Haţegan,în vârstă de 35 de ani, a fost promovat în categoria Elite, cea mai valoroasă grupă a arbitrajului mondial. Asta înseamnă că centralul din Arad va fi pe lista posibililor arbitri ce vor oficia meciuri la Turneul Final din Franţa, de la anul. 

Uefa Champions League

Uefa a delagat 2 brigăzi pentru întrecerile europene din această săptămînă. În această seară brigada condusă de Ovidu Haţegan va conduce dreptatea la meciul din grupa F, dintre Dinamo Zagreb şi Arsenal Londra. Acesta va fi ajutat la cele 2 linii de asistenţii Octavian Şovre din  Oradea, Sebastian Gheorghe din Suceava, alături de arbitrii adiţionali Alexandru Tudor din Bucureşti şi Sebastian Colţescu din Craiova. în timp ce arbitru de rezervă va fi Radu Ghinguleac din Bucureşti. Va fi aşteptat, odată cu trecerea lui Ovidu Haţegan la categoria ELITE, ca arbitrajul românesc să fie reprezentat în fiecare etapă de Champions League şi chiar şi în fazele eliminatorii.

Uefa Europa League

Cum am menţionat mai sus,Uefa a delagat şi o brigadă pentru un duel din grupele Europa League.Joi,de la ora 20:00, brigada română, formată din centralul Marius Avram din Bucureşti, alături de arbitrii asistenţi Vladimir Urzică din Piatra Neamţ şi Valentin Avram din Bucureşti, împreună cu arbitrii adiţionali Istvan Kovacs din Carei şi Radu Petrescu din Bucureşti  şi cu al 4 oficial,Mircea Orbuleţ din Bucureşi vor oficia confruntarea dintre Viktoria Plzen şi Dinamo Minsk.


 

P.S: Astăzi este şi ziua de naştere a arbitrului Istvan Kovacs, ce împlinşte 31 de ani.Cu această ocazie, redacţia PARIURI1X2 îi urează un călduros La Mulţi Ani şi mult succes în continuare!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu