Argentina, Spania și Franța debutează în turneul de fotbal de la Paris

turneul olimpic

Sportul rege dă startul în avans competiției verii de la Paris, cu mai multe meciuri programate, miercuri, 24 iulie. Printre echipele care vor intra pe teren se numără Argentina, Spania și Franța, trei dintre pretendentele la medalia de aur în competiția masculină de fotbal. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face 80 de combinații pe un singur meci.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Trei selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de miercuri, 24 iulie, am ales meciurile Argentina – Maroc, Uzbekistan – Spania și Franța – SUA din turneul de fotbal de la Paris și, cu Bet Builder activat, am mizat pe un total de șase piețe de pariere, pe același bilet, pentru o cotă de aproape 15.00!

Argentina – Maroc (16:00)
Rezultat final – Argentina (cota 1.72)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.75)

Cu patru campioni mondial în lotul pentru competiția de la Paris, Argentina pornește ca mare favorită în duelul cu Maroc. O echipă care a pierdut la zero trei din ultimele cinci meciuri disputate. Argentina a marcat trei goluri în două din ultimele patru partide.

Uzbekistan – Spania (16:00)
Rezultat prima repriză  – Spania (cota 1.75)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.57)

În cele trei meciuri de pregătire susținute de naționala Uzbekistanului înaintea turneului final de la Paris de fiecare dată ambele echipe au marcat. Cu 40 de goluri marcate pentru naționala mare, Eldor Shomurodov este principalul pericol din atacul echipei asiatice. Campioană la EURO 2024, Spania vrea să continue vara de vis cu obținerea titlului la Paris, după ce la ediția precedentă găzduită de Tokyo ibericii au pierdut finala mare și s-au mulțumit cu argintul.

Franța – SUA (22:00)
Rezultat final – Franța (cota 1.44)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.83)

Franța propune un lot solid pentru competiția de la Paris în turneul masculin de fotbal, cu numeroși jucători de atac extrem de bine cotați. Nu e de mirare că în ultimele cinci meciuri disputate ”cocoșii” au marcat nu mai puțin de 19 goluri. Printre jucătorii selecționați în echipa U23 a Franței se numără și Alexander Lacazette, jucător care a marcat 13 goluri în ultimele 18 meciuri disputate în prima ligă din Hexagon.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Argentina – Maroc, Uzbekistan – Spania și Franța – SUA din turneul de fotbal de la Paris poți ajunge la o cotă cumulată de 14.63, iar cu o miză de 30 de lei câștigul poate fi de 439,04 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu