Arjen Robben a luat decizia in privinta viitorului sau. Vezi anuntul facut de starul lui Bayern si al Olandei inaintea meciului de sambata din preliminarii cu Bulgaria!

Starul lui Bayern Munchen, Arjen Robben s-a decis în privinta viitorului sau.

Cu toate ca recent s-a gandit sa se retraga de la nationala si sa se concentreze mai mult pe munca pe care o are de facut la echipa de club, Bayern Munchen, starul olandez le-a dat fanilor „Portocalei Mecanice” o veste extraordinara.

„Recent mi-am spus ca trebuie sa fac o alegere intre a ma concetra exclusiv pe munca de la Bayern, sau de a merge in continuare si cu Bayern si cu nationala. Am discutat cu sotia, cu familia mea, dar si cu antrenorul echipei nationale Danny Blind si am luat decizia de a merge in continuare pe ambele fronturi urmand a juca atat pentru Bayern cat si pentru nationala pentru ca vreau sa merg cu Olanda la Cupa Mondiala din 2018”, a declarat Robben pentru De Telegraaf.

In varsta de 33 de ani, Robben si-a facut debutul in nationala Olandei in 2003, laudandu-se pana in prezent  cu 89 de selectii si 31 de goluri pentru „Portocala Mecanica”.

In acest sezon Robben  a evoluat in 15 meciuri pentru Bayern in Bundesliga trecandu-si in cont in cele 1229 de minute jucate 8 goluri si 6 assist-uri.

De asemenea, in aceasta editie de Champions League, competitie in care Bayern a ajuns in sferturile de finala, faza unde bavarezii vor juca cu  Real Madrid, Robben a marcat in 6 partide trei goluri, avand si doua assist-uri.

Contractul lui Robben cu Bayern Munchen club pentru care starul olandez evoleaza din 2009 expira in vara anului 2018.

1.50 este cota oferita deNetBet pentru o victorie a Olandei in jocul din preliminarii pe care il va sustine sambata pe terenul Bulgariei.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu