Arsenal – Bournemouth. Valoarea este doar pe victoria la scor a lui Arsenal! „Tunarii” vor avea multe cornere

Premier League, etapa a 13-a. Arsenal (locul 4) primeste vizita lui Bournemouth (locul 10), un duel foarte dezechilibrat la prima vedere, asa cum o arata si cotele. Arsenal are golaveraj 25-12, iar echipa lui Eddie Howe are golaveraj 14-16.

Cotele partidei (Unibet)
Arsenal – Bournemouth
1.40 5.00 8.25

Putine reprosuri de facut lui Arsenal in acest sezon. Wenger a ramas fidel unui sistem de joc spectaculos, bazat pe pase fluide si pe presiunea constanta in terenul advers. „Tunarii” au viteza, au clarviziune si o aparare foarte sigura in acest sezon. Le lipseste, ca de obicei, senzatia de forta in anumite dueluri, Arsenal fiind o echipa mai degraba tehnica decat masiva. Cu toate acestea, gazdele vor avea sansele lor de gol cu Bournemouth. Un scor de 2-0 la pauza are cota excelenta si poate fi un pariu inspirat daca ostilitatile decurg in mod logic.

Bournemouth nu va avea multe ocazii pe „Emirates”

Bournemouth e pe o panta ascendenta cu 7 puncte in ultimele 3 meciuri, succesul de la Stoke din etapa trecuta fiind unul surprinzator. Sudicii raman o echipa greu de desfacut, foarte focusati pe castigarea duelurilor fizice si pe mentinerea adversarului departe de poarta. Cu un Wilshere dornic sa se reafirme pe „Emirates”, de unde a fost imprumutat, Bournemouth va incerca sa „muste” pe contraatac, desi nu suntem siguri ca vor avea multe ocazii. Echipa lui Howe e destul de sterila in deplasari, chiar daca victoria de la Stoke sigur a impulsionat lotul.

Arsenal a castigat ambele meciuri din sezonul trecut. 2-0

In singurele meciuri directe din sezonul trecut, Arsenal s-a impus de fiecare cu 2-0, iar multi dintre jucatorii implicati atunci vor fi si acum pe teren. Alexis Sanchez si Theo Walcott sunt favoriti sa marcheze, in timp ce la Bounemouth nu exista individualitati extraordinare. Spre exemplu, Dan Gosling era la un moment dat unul dintre cei mai slab platiti jucatori din Premier League, la Newcastle: 700 de lire sterline pe saptamana, adica spre 35.000 pe an.

Victoria la 0, o optiune interesanta

Diferenta de valoare este sigur in favoarea lui Arsenal, echipa neinvinsa in ultimele 11 meciuri de campionat. Cu un prim „11” plin de creativitate, gazdele pot marca si trei goluri in acest meci, in care pariul „peste 6,5 cornere” de partea gazdelor este o alegere promitoatoare. Scorurile 1-0, 2-0 sau 3-0 sunt probabile pentru acest meci.

ECHIPELE PROBABILE
Arsenal: Cech – Jenkinson, Mustafi, Koscielny, Monreal – Coquelin, Xhaka – Walcott, Ozil, Ramsey – Sanchez
Bournemouth: Boruc – Smith, Francis, Cook, Daniels – Gosling, Ake – Stanislas, Arter, Wilshere, Ibe – Wilson

Pariu recomandat: Arsenal H(-1) @ 1.90

De incercat: Arsenal obtine minimum 7 cornere @ 1.70

Scor probabil: 3-0

Marcator probabil: Alexis Sanchez @ 1.90

Unibet este o renumita casa de pariuri online scandinava care isi ofera serviciile celor peste 13,2 milioane de clienţi din peste 100 de ţări din intreaga lume. Aici gasiti cea mai mare oferta de pariuri pe fotbal si baschet, precum si o platforma de live in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile favorite. Dureaza cateva minute sa va deschideti cont pentru a profita de bonus!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu