Arsenal – Chelsea !! Spectacol pe Wembley, in SuperCupa Angliei !!

Screenshot_10Astazi incepand cu ora 17.00 pe Wembley Stadium din Londra , Arsenal intalneste in Supercupa Angliei campioana Chelsea.

Sursa foto : gunnerstown. com

SuperCupa Angliei : Arsenal – Chelsea ….

 Arsenal a inceput perioada de pregatire mai devreme decat rivala sa, iar parcursul acestora in meciurile amicale a fost excelent. Wenger a reusit sa gaseasca, prin aducerea lui Cech, piesa lipsa din puzzle, iar acum compozitia lotului arata aproape perfect. Fara jucatori indisponibili, cu exceptia atacantului Welbeck, “tunarii” isi fac planuri marete si pentru noul sezon de PL, acesta putand fii ultimul an pentru Wenger la carma echipei. Arsenal este adepta jocului de posesie si a contra atacurilor taioase, insa au probleme in centrul defensivei, acolo unde Mertesacker, pare a fi punctul slab.

Echipa probabila ….

Cech – Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Gibbs – Coquelin, Cazorla – Oxlade Chamberlain, Ozil, Ramsey – Walcott.

Chelsea nu a avut un parcurs prea bun in turneul din America, insa pregatirea londonezilor a fost abia la inceput. Mourinho a incercat sa-si testeze cativa jucatori si nu a pus prea mare accent pe rezultate. Un trofeu castigat acum, inainte de startul sezonului, le-ar da jucatorilor un moral foare bun. Indiferent de competitia in care a fost angrenata, Chelsea nu a cedat prea usor in ultimii ani, in fata rivalei. Portughezul este constient de capacitatea valorica a adversarei si cu siguranta isi va lua masuri in defensiva.

Echipa probabila ….

Courtois – Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta – Matic, Mikel – Oscar, Fabregas, Hazard – Costa.

Contrar aparentelor, este foarte probabil sa nu asistam la un recital de goluri. Tinand cont ca ambele echipe au parasit continentul pentru turneele de pregatire, iar oboseala s-a acumulat, castig de cauza va avea echipa mai bine pregatita fizic si mai disciplinata.

  • Chelsea DNB ( W2,V2 ) @ Cota 1.80
  • Fabregas primeste cartonas @ Cota 3.20
  • Chelsea mai multe cartonase @ Cota 2.14

( Cristi Ungureanu ).


Hajduk Split – Slaven Belupo : Complexul Hajduk Split !!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu