Arsenal il pierde pe Dani Ceballos | Internationalul iberic se intoarce in La Liga!

Aventura lui Dani Ceballos in Premier League pare sa fi ajuns la final. Jucatorul detinut de Real Madrid este hotarat sa nu-si prelungeasca intelegerea cu gruparea londoneza, in schimb va opta pentru o revenire in prima liga din Spania.


In varsta de 23 de ani, imprumutul lui Ceballos la Arsenal a fost vazut cu ochi buni de catre fanii trupei de pe Emirates. Totusi, ibericul nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Acesta a avut mai multe dificultati la adaptarea pentru jocul din Premier League si a fost limitat la doar 10 prezente in prima echipa a „tunarilor” in campionat.

Totusi, actualul manager al londonezilor, Mikel Arteta, i-a acordat incredere maxima in ultimele trei partide, unde l-a folosit pe acesta ca titular. Cu toate acestea, Ceballos pare sa fie hotarat sa se desparta de Arsenal si sa se intoarca la Real Betis, fosta sa echipa. In 2017, Dani Ceballos se transfera la Real Madrid dupa un sezon remarcabil facut in tricoul celor de la Betis.

Cu Ceballos in primul 11, Arsenal a avut un procentaj de 60% al meciurilor castigate in Premier League. Fara el in echipa de start, acest procentaj scade in mod dramatic, la doar 16.7%.

40 milioane de euro este cota pe piata a lui Dani Ceballos, conform site-ului www.transfermarkt.com.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu