Arsenal isi betoneaza viitorul: Contracte noi pentru vedete si mutari surpriza in ianuarie!

Arsenal este in mijlocul unei sezon intern foarte bun, unul in care , conform specialistilor din insula, ar fi chiar ar fi principala favorita la titlu, in detrimentul lui Leicester sau a gigantilor din Manchester.

Wenger e constient de sansa pe care o are, insa in aceeasi masura, isi da seama si de faptul ca lupta pentru indeplinirea obiectivului va fi incredibil de grea. Mai mult, in conditiile in care rivalele, mai ales City si United, dar si Liverpool sau Tottenham, anunta transferuri importante chiar in pauza de iarna, tehnicianul francez este la randul sau hotarat sa-si intareasca echipa.

Intr-o prima faza, Wenger a cerut conducatorilor clubului demararea discutiilor pentru prelungirea contractelor unor jucatori exponential. Walcott si Cazorla au semnat noi intelegeri, iar Alexis Sanchez si Ozil sunt in negocieri avansate. Presa engleza speculeaza chiar pe seama faptului ca internationalul german si-ar fi dat deja acordul pentru un nou contract, prelungit pe inca un an, pana la finele stagiunii 2018-2019.

arsenal stoke ozil en.wikipedia.org

E nevoie insa si de forte proaspete, iar Wenger are tinte clare. Vizat este Adrien Rabiot, mijlocasul echipei PSG. Desi foarte tanar (20 de ani) si din ce in ce mai apreciat de Blanc, Rabiot nu are inca un loc de titular asigurat intre super vedetele clubului parizian. Nemultumit de acest aspect, Rabiot ar fi tenat de o trecere la Arsenal, mutare care nici nu i-ar costa foarte mult pe „tunari”. Internationalul francez de tineret este cotat la aproximativ 10 milioane de lire sterline.

Pe lista de achizitii a lui Wnger se afla si Victor Osimhen, marea speranta a fotbalului nigerian. Varful a facut senzatie la recentul Mondial under 17, marcand nu mai putin de 10 goluri! In cazul lui Osimhen situatia este insa ceva mai complicata, din cate se pare, atacantul fiind deja blocat de Tottenham.

Manchester United sparge banca pentru un jucator de la Leicester> Nu e Vardy!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu