Arsenal – Lyon, Emirates Cup 2015

gun__1431942475_emirates_cup2015_711x400

Arsenal este gazda meciurilor de la Emirates Cup si adversara pentru Lyon si Wolfsburg. Dupa castigarea altui trofeu la turneul asiatic, “Tunarii” isi doresc cu ardoare sa triumfe si pe propriul teren. In primul meci al competitiei, Arsenal o intalneste pe Olympique Lyonnais si spera sa poata obtine un rezultat bun pentru a ramane pe podium. Wenger a reusit sa-si intareasca punctul nevralgic din defensiva, aducandu-l in aceasta vara pe Petr Cech. Arsenal si-a pastrat pana acum stilul ofensiv si posesia prelungita, iar pe propriul teren sunt foarte greu de invins. Wenger nu se poate baza pe serviciile atacntului englez, Danny Welbeck, acesta fiind accidentat.

Lyon nu a inceput tocmai bine perioada de pregatire, francezii au suferit doua infrangeri consecutive in primele amicale dar au reusit sa se redreseze in disputa contra celor de la Milan (2:1). Se pare ca pana acum “Les Gones” au resusit sa-l pastreze pe Lacazette, varful lyonezilor fiind dorit de foarte multe cluburi din Europa. Hubert Fournier se confrunta si cu o lista mai lunga de indisponibili, printer acestia numarandu-se; Grenier, Gourcuff, Bisevac si Bahlouli.

Echipe probabile:

Arsenal (4-2-3-1): Cech – Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal – Cazorla, Coquelin – Oxlade Chamberlain, Ozil, Ramsey – Walcott

Lyon (4-3-1-2): Lopes – Jallet, Rose, Umtiti, Bedimo – Ferri, Gonalons, Tolliso – Fekir – Lacazette, N’Jie.

Pont: Arsenal over 1.5 goluri (1.57)

(Cristian Ungureanu)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu