Arsenal si Monaco: Analizam meciurilor adversarelor din optimile UCL

ArsenalArsenal – Everton si Monaco – PSG sunt doua dintre partidele interesante ale zilei. Totusi, ce legatura exista intre cele doua?
Evident, ne gandim la dubla Arsenal – Monaco din optimile Ligii Campionilor, confruntare ce si-a consumat deja primul episod. La mijlocul saptamanii, pe Emirates, Monaco a bifat un neasteptat succes cu 3-1. Zarurile nu sunt insa aruncate, iar Arsenal se deplasa in Principat, cu gandul la calificare. Pana atunci insa, cele doua mai inca o serie de jocuri importante in campionatele interne.

ARSENAL – EVERTON

„Tunarii” au o revansa de luat in fata fanilor, dupa socanta infrangere cu Monaco. Este un duel in care Arsenal nu are voie sa piarda puncte. Pe langa UCL, Premier League si un finis in primele 4 trupe din Anglia, reprezinta de asemenea un obiectiv de importanta maxima pentru echipa lui Wenger.
Cu 48 de puncte castigate din 14 victorii si 6 remize  (27 din 36 posibile acasa) si golaveraj 49-29  (28-11 acasa), Arsenal este momentan in obiectiv. Mai mult, cu o victorie astazi, trupa londoneza trece pe locul 3, peste Man. United.

Victoria ar fi insa doar a 2-a din ultimele 7 confruntari cu Everton. In tur a fost 2-2, unul din cele 10 egaluri contabilizate de echipa din Liverpool in acest sezon. Everton nu traverseaza un sezon reusit, dimpotriva, insa, intr-o situatie periculoasa in Premier League – locul 14, la 6 puncte de retrogrdare – „caramelele” vor face tot ce le sta in putinta pentru a scoate puncte pe Emirates. De altfel, in ciuda parcursului slab stagional, Everton s-a mobilizat exemplar in disputele cu granzii.

Arsenal: Ospina – Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal – Coquelin, Cazorla – Walcott, Ozil, Sanchez – Giroud

Everton: Howard – Coleman, Stones, Jagielka, Baines – McCarthy, Gibson, Besic – Naismith, Lukaku, Mirallas

Ponturi: Ambele marcheaza, Peste 2.5 goluri

MONACO – PSG

Pentru multi pariori, pe langa succesul bifat de Monaco pe Emirates, frustranta a fost si maniera in care Berbatov si compania s-au impus. 3 goluri au inscris monegascii, desi in UCL marcasera, in cele 6 meciuri din grupa,  doar 4, iar in campionat, 26 in 25 de etape. Trebuie insa sa tinem cont de aceasta descatusare a echipei antrenate de Jardim.

PSG are o sansa imensa diseara. Lyon si Marseille au pierdut in aceasta runda, iar cu 3 puncte pe Stade Louis II, trupa lui Blanc urca pe primul loc. Meciul va fi insa infernal, aceasta cu atat mai mult cu cat PSG nici nu are o constanta deosebita in deplasare. Doar 5 succese adunate in 13 partide. Foarte putin! De amintit si statistica „directelor”, una ce spune multe despre acest derby: ultimele 6 confruntari s-au terminat la egalitate!

Monaco : Subasic – Alm.Touré, Toulalan, Wallace, Kurzawa – Fabinho, Kondogbia, Moutinho – Dirar, Berbatov, Ferreira-Carrasco

Paris-SG : Sirigu – Van der Wiel, Thiago Silva, Marquinhos, Maxwell – D.Luiz, Matuidi, Verratti – Pastore, Cavani, Lavezzi

Ponturi: X pauza sau final, ambele marcheaza


 

Inter-Fiorentina: Derby pentru locurile europene!

 


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu