Arsenal: „Tunarii” au suferit cea mai drastica infrangere in fata unei echipe de esalon inferior!

Ieri s-au jucat patru partide din cadrul optimilor Cupei Ligii Angliei. Pe langa eliminarea lui Chelsea, dupa loviturile de departajare, am asistat si la executia in direct a lui Arsenal. „Tunarii” au fost la randul lor eliminati, de locul noua din Championship, Sheffield Wednesday. 

download (1)

Fara vedetele Alexis Sanchez, Aaron Ramsey sau Ozil, Arsene Wenger a fost nevoit sa faca o serie de schimbari la mijlocul terenului. „Tunarii” au inceput nefericit intalnirea de pe Hillsborough, experimentatul tehnician s-a vazut nevoit sa faca primele schimbari dupa numai 18 minute: Walcott schimbandu-l pe Oxlade-Chamberlain in minutul 5, iar in minutul 18, acelasi Walcott a fost nevoit sa paraseasca terenul, in locul sau fiind folosit Bennacer Ismael.

Dupa numai 28 de minute, Wallace a deschis scorul pentru gazde, fiind imitat de Lucas Joao, douasprezece minute mai tarziu. 0-2 la pauza si Arsenal s-a vazut nevoita sa riste mai mult, Sam Hutchinson profitand de acest fapt si a inscris la sapte minute, de la reluarea reprizei secunde. 0-3 si Arsenal a inregistrat cea mai drastica infrangere din istorie, in fata unei formatii de esalon inferior.

Acest esec usturator, l-a facut pe tehnicianul „tunarilor” sa declare: „Nu suntem la nivelul celor de la Sheffield Wednesday!”

Wenger a inceput partida cu urmatoarea formula: Cech – Debuchy – Chambers – Mertesacker – Gibbs – Flamini – Kamara – Campbell – Oxlade Chamberlain – Iwobi – Giroud

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu