JO: Aruncarea discului e o proba deschisa. Vezi cotele principalilor favoriti!

Probele de atletism incep sa isi faca loc in programul olimpic. Sambata, 13 august, se dau medaliile in proba masculina de aruncarea discului. Finala va incepe la ora 16:50 si promite sa fie una palpitanta intrucat nu avem un favorit cert precum sunt in alte probe de aruncari.


Rio: Aruncarea discului

De urmarit sunt campionul olimpic de la Londra, Robert Harting, care il va avea ca adversar si pe fratele sau mai mic Christoph Harting. Robert e un atlet foarte cunoscut datorita rezultatelor sale foarte bune din perioara 2009-2013 in care a castigat si campionatele mondiale de 3 ori. Ar fi amuzant sa castige dansul pentru ca are un mod deosebit de a celebra victoria. Ne aducem aminte de modul in care isi rupe echipamentul sau de salturile peste gardurile rezervate probei pe pista. Un adversar de luat in seama pentru atletul german este polonezul Piotr Malachowski. Acesta a fost medaliat cu argint la Beijing in 2008 si e actualul campion mondial. Piotr detine al cincelea rezultat all-time la aruncarea discului cu o performanta de 71.84 metri.


Citește și:


inregistreaza-te - unibet


Recordul mondial al probei dateaza din 1986 si e detinut de Jurgen Schult care a atuncat discul la o distanta de 74.08 metri. Polonia are sanse la medalie in aceste probe de aruncare avand concurenti buni si la greutate, dar mai ales la ciocan. Ultimul atlet pe care am vrea sa il mai punem in evidenta este tanarul belgian Philip Milanov. PB-ul sau este mai slab ca al colosilor mentionati deja, dar Philip este vicecampionul mondial si ar putea sa produca o surpriza placuta. E o finala pe care va invit sa o urmariti pentru ca merita.


Cote-aruncarea discului

Cotele propuse de Unibet sunt urmatoarele:

Aur Piotr Malachowski – cota 2.25, Locurile 1-3 – cota 1.15

Aur Robert Harting – cota 2.75, Locurile 1-3 – cota 1.30

Aur Philip Milanov – cota 7.50, Locurile 1-3 – cota 1.90

Aur Christoph Harting – cota 12.50, Locurile 1-2 – cota 2.75


Sursa imagine: i-am-the-voyager.tumblr.com


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu